9 Ιαν 2017

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στη Δημοτική Ενότητα Ρέντη

Σε μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση, ανήμερα των Φώτων στο Δημαρχείο του Ρέντη, έγινε κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Ενότητας για τη νέα χρονιά.

Με την ευκαιρία αυτή, ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, δήλωσε:

«Παλιοί γνώριμοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και απλοί κάτοικοι, όλοι φίλοι, που σχεδόν για 3 δεκαετίες μοχθούν και δουλεύουν δίπλα μου. Από τότε που έκανα τα πρώτα μου δειλά βήματα στο χώρο της αυτοδιοίκησης και αυτή η εκτός σχεδίου περιοχή, πάλευε να μετατραπεί σε σύγχρονη πόλη με δρόμους και υποδομές που θα υπηρετούν τους κατοίκους της. Μοιραστήκαμε τα ίδια διλλήματα, τις ίδιες αγωνίες…

Και παρά τις αντιξοότητες, το πιστέψαμε και τα καταφέραμε! Είναι έργο συλλογικής προσπάθειας, αφοσίωσης και αγάπης για την πόλη, που θα ήταν αδύνατο χωρίς όλους αυτούς τους φίλους. Αυτό ποτέ δεν το ξεχνώ και γι’ αυτό συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί! Ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης στον ενιαίο Δήμο, Ρέντης και Νίκαια συνεχίζουν να προοδεύουν.

Δε θα σταματήσουμε να ανησυχούμε και να προσπαθούμε να απαντάμε θετικά, με έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Ρέντη.

Ιδιαίτερα τώρα, που πιστεύουμε ότι τα πιο δύσκολα είναι πίσω για το Δήμο μας, το 2017 προβάλλει πιο ελπιδοφόρο και πιο αισιόδοξο!

Χρόνια Πολλά!

Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλους!»







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ