24 Αυγ 2019

Επιστολή αναγνώστη: Μεγάλος κίνδυνος φωτιάς από εγκαταλελειμμένο πάρκο στο Κερατσίνι (photos)

Αν για κάτι δεν φημιζόμαστε εδώ στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα τότε αυτό  σίγουρα είναι τα πάρκα μας.

 Δυστυχώς το παρκάκι έναντι της οδού Ιπποκράτους ( τρίγωνο της Ακτής Ιωνίας)  στο Κερατσίνι, έχει εγκαταλειφθεί εντελώς, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος κίνδυνος για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζουμε και μας έστειλε φίλος αναγνώστης στην επιστολή του,  το παρκάκι δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί πλήρως.

Από ότι μας είπε ο φίλος αναγνώστης, δεν κλαδεύεται σχεδόν ποτέ, είναι γεμάτο σκουπίδια και κουνούπια ενώ τα δέντρα σχεδόν ακουμπούν τα καλώδια της υψηλής τάσεως της ΔΕΗ!

Σε μία χώρα που έχει τεράστια προβλήματα με τις φωτιές και έχει γίνει τόση συζήτηση για  την αποξήλωση του πρασίνου, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε τέτοια ζητήματα.

Δυστυχώς από την επικοινωνία του  αναγνώστη μας με τους αρμόδιους  δεν έχει βρεθεί καμία λύση και δεν έχει γίνει τίποτα.

Είμαστε σίγουροι ότι οποίος είναι αρμόδιος για το συγκεκριμένο πάρκο θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα,  είναι κρίμα τα λίγα παρκάκια που έχουμε στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα να μην τα προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού.

































1 σχόλιο :

Unknown είπε...

Να προσθέσω ότι στον χώρο υπάρχει 1!! κάδος απορριμμάτων του οποίου η σακούλα δεν έχει αντικατασταθεί 2-3 χρόνια με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να καταλήγουν στον περιβάλλοντα χώρο.
Στον ίδιο χώρο υπάρχει παιδότοπος που η λέξη (σκουπιδότοπος)της ταιριάζει απόλυτα με κουτιά μπύρας και φαγητού (βέβαια εδώ υπάρχει και ευθύνη των πολιτών για την εικόνα αυτή) αλλά ο χώρος δεν έχει καθαριστεί.
Τέλος η γενική εικόνα είναι χειρότερη από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες με κουφάρια ποντικών να κάνουν την εμφάνισή τους ενώ ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι ορατός.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ