4 Μαΐ 2015

Κορυδαλλός: Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη του 1945

«Μνήμη και εγρήγορση» είναι το θέμα της εκδήλωσης, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών Δημήτρης Μπάτσης για τα 70 χρόνια της αντιφασιστικής νίκης του 1945 την Δευτέρα 4 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης


"Πιο επίκαιρη από ποτέ η μνήμη πιο αναγκαία από ποτέ η εγρήγορση" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μακρυνός, Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού  με τη συνεργασία του οποίου διοργανώνεται η εκδήλωση.
Θα μιλήσουν η Ολυμπία Σελέκου «Κατατροπώνοντας την λησμονιά: ο φωτογραφικός συμβολισμός της νίκης του ‘45» και ο Θανάσης Μποχώτης «Κριτική αναθεωρητικών προσεγγίσεων του φασισμού». Η εκδήλωση πλαισιώνεται με κινηματογραφικά και μουσικά στιγμιότυπα της εποχής, ενώ στο πιάνο θα βρίσκετια η Μαρίνα Παπαδημητρίου και στο μαντολίνο ο Μιχάλης Μεσσήνης. Την επιμέλεια έχουν ο Γιάννης Σταυρίδης και ο Περικλής Αντωνίου. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ