28 Φεβ 2012

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζοντας την παράδοση του εθίμου της Καθαράς Δευτέρας, γιόρτασε στην Φρεαττύδα, τα παραδοσιακά κούλουμα,
προσφέροντας εκατοντάδες μερίδες με σαρακοστιανά, λαγάνες και κρασί, σε πολίτες του Πειραιά.

Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος από νωρίς το πρωί βρέθηκε στη Φρεαττύδα και αντήλλαξε ευχές με Πειραιώτες και Πειραιώτισσες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, δήλωσε για την ημέρα:
«Εύχομαι καλή Σαρακοστή σε όλες τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες.
Εμείς εδώ θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Η οικονομική κρίση θα αντιμετωπιστεί με πάθος, με εργασία και με εθνική αξιοπρέπεια. Στον Πειραιά, στην πόλη της καρδιά μας, συνεχίζουμε το δημιουργικό και αναγεννητικό μας έργο.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ταυτόχρονα προσφέρθηκαν μερίδες φαγητού και στους δύο ξενώνες αστέγων του Δήμου Πειραιά.

Στην Φρεαττύδα παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λίτσα Σαρρή, Γ. Δαβάκης, Π. Πουλικαράκος, Στ. Κωνσταντούζος, Κ. Λαουλάκου.
Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γ. Σιγάλας, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Κυρ. Μανωλάκος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού κ. Αντ. Θεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Βλαχάκος, Π. Ρέππας, Ζ. Ρούσσου, Η. Σαλπέας, Γ. Δανιήλ, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ. Αλεβίζος και κα Γ. Μίληση αντίστοιχα, η κα Ελένη Μπαζιώτου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ