29 Αυγ 2012

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κορυδαλλού στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης απευθύνει τις ευχές και τα συγχαρητήριά του στους επιτυχόντες μαθητές των Σχολείων της πόλης μας, στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές τους, με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

«Σήμερα ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι σας δίνοντάς σας την δυνατότητα να καθορίσετε εσείς το μέλλον σας σύμφωνα με τις επιλογές και τις επιθυμίες σας. Καμαρώνουμε για σας και θα είμαστε στο πλάι σας αρωγοί και συμπαραστάτες όπως και τα προηγούμενα χρόνια που μαθητεύσατε στα θρανία του Κορυδαλλού. Εύχομαι από καρδιάς οι σπουδές στις σχολές που επιλέξατε, το αντάμωμα σας με το ακαδημαϊκό περιβάλλον της γνώσης και της έρευνας, να σας ανοίξουν νέους δρόμους και ορίζοντες στην σκέψη και στην θέαση της ζωής και της πραγματικότητας.»


Στις στιγμές αυτές της χαράς, ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους μαθητές που φέτος δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους.
«Η Τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Είναι μία από τις πολλές επιλογές του νέου ανθρώπου στην προσπάθεια για την προσωπική του ολοκλήρωση. Η απογοήτευση που μπορεί να αισθάνεστε σήμερα ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει η βάση για νέες προσπάθειες και νέους ακόμη πιο δυναμικούς στόχους.»
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος δήλωσε:
«Προσβλέπουμε όλοι στην γενιά αυτών των παιδιών, στις δυνάμεις που θα αναδείξουν και στις ιδέες που θα γεννηθούν από τις αναζητήσεις και τις διεκδικήσεις τους. Σ’ αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία οφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους, όποιες και αν είναι οι δυσκολίες, και θα το πράξουμε, όπως κάναμε πάντα, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε γιατί τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν για την προετοιμασία τους αλλά και στις οικογένειες τους που πάντα στηρίζουν δυναμικά και ακούραστα τις επιλογές και τα όνειρα τους.»

Η φωτογραφία είναι από την βράβευση των περσινών επιτυχόντων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ