29 Σεπ 2012

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος "Στηρί-ΖΩ" στον Κορυδαλλό


Πλημμύρισαν από πιτσιρίκια και όχι μόνον, οι πλατείες της πόλης στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού στο πλαίσιο του προγράμματος Στηρί-ΖΩ.


Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις παραστάσεις Καραγκιόζη οι οποίες έχουν ελεύθερη είσοδο και εναλλακτικό εισιτήριο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Στην χθεσινή εκδήλωση στην Πλ. Αγίου Γεωργίου, ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης επισήμανε την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου να δημιουργήσουν Τράπεζα Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης. «Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπει κανείς παιδιά και μεγάλους να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, πολλές φορές από το υστέρημά τους», τόνισε, «Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ακόμη περίσσευμα ψυχής και ανθρωπιάς. Εμείς ως Δήμος δεν θα σταματήσουμε εδώ. Οι δράσεις του προγράμματος Στηρί-ΖΩ επεκτείνονται και στον τομέα της Δημόσιας Υγείας με δωρεάν εμβολιασμούς παιδιών ανασφάλιστων οικογενειών και μαστογραφίες σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες. Είμαστε και θα παραμείνουμε κοινωνία και ειδικά σε αυτή την περίοδο εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να υπερασπιστούμε τον κοινωνικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και να στηρίξουμε την Κορυδαλλιώτικη οικογένεια.»
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται πάντα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ



και εναλλακτικό εισιτήριο ΤΡΟΦΙΜΑ και ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, την Πέμπτη 27/9 στις 19.00 στην Πλ. 25ης Μαρτίου με την κλασική παράσταση Καραγκιόζη «Ο γάμος του Μπάρμπα Γιώργου» και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 28/9 την ίδια ώρα με το έργο «Επτά γαμπροί στο κιούπι» που θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος και θα πλαισιωθεί με ορχήστρα η οποία θα παρουσιάσει ζωντανά τα τραγούδια της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ