20 Δεκ 2012

Σκανδαλώδες μίσθωμα… σε εποχή ισχνών αγελάδων στον Πειραιά


*10.000 ευρώ τον μήνα το ενοίκιο για το κτήριο της Σαλαμίνος στον Πειραιά την ώρα που ζητούνται κι άλλες θυσίες από τον ελληνικό λαό
*20 αστυνομικοί όλοι κι όλοι σε έναν χώρο άχρηστο που υπερβαίνει τα 1000 τ.μ.!

Οσμή σκανδάλου αναδύει η υπόθεση μίσθωσης του ακινήτου επί της Σαλαμίνος 46, στα Μανιάτικα του Πειραιά, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός υπομένει τα δυσβάσταχτα μέτρα του εξοντωτικού Μνημονίου.
Εννέα χρόνια μετά τις αναταραχές που προκάλεσε η πληροφορία ότι επίκειται η μεταστέγαση του Κέντρου Μεταγωγών στη φιλήσυχη γειτονιά του Πειραιά και τις μάχες που έδωσαν οι κάτοικοι – για έναν χώρο που είχε χαρακτηριστεί σχολικός – το τεράστιο αυτό κτήριο λειτουργεί για να δικαιολογεί, ως φαίνεται, την καταβολή ενός υπέρογκου και προκλητικού μισθώματος που φθάνει τις 10.000 ευρώ μηνιαίως.
Η Εν Πειραιεί δημοσιεύει το έγγραφο το οποίο εστάλη από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά προς την Υπηρεσία Οικονομικών Υπηρεσιών της Λ. Μεσογείων, για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προκειμένου να καταβληθούν στον ιδιοκτήτη ενοίκια 3 μηνών ύψους 30.004,35 ευρώ για τον περασμένο Απρίλη, Μάη και Ιούνη.
Σε έναν χώρο (με υπόγειο και δύο ορόφους) που υπερβαίνει τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα στεγάζονται το Τμήμα Διαχείρισης Υλικού και ένα Γραφείο που εξυπηρετεί τη Β’ Υποδιεύθυνση, τα οποία απασχολούν 17 αστυνομικούς όλους κι όλους. Για τη φρούρησή του δε απασχολούνται 5 αστυνομικοί ανεβάζοντας τον αριθμό του προσωπικού στα 20.


enpeiraiei.gr/


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ