27 Απρ 2013

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα τίμησαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη.


 Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα ευχαριστούν τον Δημήτρη Μελισσανίδη!!!
-Τιμητική πλακέτα στον γνωστό επιχειρηματία για τη ΔΩΡΕΑΝ διάθεση πετρελαίου στα σχολεία της πόλης μας



Μια προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου, κ Λουκά Τζανή με τον επιχειρηματία κ .Δημήτρη Μελισσανίδη, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας εκ μέρους του Δημάρχου της πόλης μας στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που έμπρακτα βοήθησε το Δήμο μας , με τη δωρεά πετρελαίου, ώστε τα Σχολεία όλων των βαθμίδων, να έχουν επάρκεια καυσίμου, με αποτέλεσμα να μην λείψει η θέρμανση στους μαθητές της πόλης μας. Η δωρεάν διάθεση του πετρελαίου βοήθησε επίσης τη λειτουργία και άλλων δημοτικών χώρων, τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ καθώς και τους Αθλητικούς χώρους.

Στη συζήτηση που έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι που συνόδευαν τον Δήμαρχο: Τύπου και Επικοινωνίας κ. Νίκος Οικονομάκης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Πέτρος Καψοκόλης, και Διαύγειας, Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Ρένα Μόσχου.

Ο Δήμαρχος παραδίνοντας την τιμητική πλακέτα, ευχαρίστησε τον επιχειρηματία και για την χορηγία του στην πρόσφατη τριήμερη εκδήλωση με θέμα « Ανοιχτό Πολιτιστικό Συνέδριο», τονίζοντας ότι οι συμπολίτες μας σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα, έχουν εκτιμήσει την έμπρακτη ευαισθησία του σε σχέση με τα πολλά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιδρυτής της Aegean, εταιρείας με παγκόσμια παρουσία, , αρωγός στα κοινωνικά προβλήματα όλης της Β΄ Πειραιά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο με την ευχή ο καθένας με τις δυνάμεις και τη θέση που κατέχει, να βοηθήσει ώστε η χώρα μας να βγει από την κρίση και να αναστηλωθεί.

Αντιδήμαρχος Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Οικονομάκης 


Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Τον Μελισανιδη τον τιμησατε και καλως
Αυτους τους 13 ηρωες Κερατσινιωτες που επεσαν στην ηλεκτρικη για ναστε εσεις σημερα δημαρχοι, τους ξεχασατε.
Ημουν την Μ Παρασκευη στο επιταφειο της Αναστασης.
Περασα, κι απο τον ταφο των ΗΡΩΩΝ.
Ολοι οι ταφοι λουλουδοστολιστοι.
Ο δικος τους ουτε ενα γαρυφαλλο και το καντηλι σβηστο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ