4 Μαΐ 2013

Μαγειρίτσα από την Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει συμβουλές για μια τέλεια μαγειρίτσα.

-Για να φτιάξουμε την ωραιότερη μαγειρίτσα πρέπει να διαλέξουμε εντεράκια από μικρό αρνί η κατσίκι και αυτό γιατί τρέφονται μόνο με γάλα και δεν θα βγάζουν βαριά μυρωδιά.
-Ζεματάμε τα εντεράκια και την συκωταριά αφού τα καθαρίσουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά αλλά και για να μπορούμε να τα ψιλοκόψουμε, αλλιώς μας γλιστράνε.
-Το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι χειλώνει την μαγειρίτσα.
-Κάνουμε το αυγολέμονο πάντα την τελευταία στιγμή για να μην χρειαστεί να ξαναζεστάνουμε και μας ψηθεί το αυγό.

Πηγή: faysbook.gr



Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ