Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει συμβουλές για μια τέλεια μαγειρίτσα.
-Για να φτιάξουμε την ωραιότερη μαγειρίτσα πρέπει να διαλέξουμε εντεράκια από μικρό αρνί η κατσίκι και αυτό γιατί τρέφονται μόνο με γάλα και δεν θα βγάζουν βαριά μυρωδιά.
-Ζεματάμε τα εντεράκια και την συκωταριά αφού τα καθαρίσουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά αλλά και για να μπορούμε να τα ψιλοκόψουμε, αλλιώς μας γλιστράνε.
-Το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι χειλώνει την μαγειρίτσα.
-Κάνουμε το αυγολέμονο πάντα την τελευταία στιγμή για να μην χρειαστεί να ξαναζεστάνουμε και μας ψηθεί το αυγό.
Πηγή: faysbook.gr
-Για να φτιάξουμε την ωραιότερη μαγειρίτσα πρέπει να διαλέξουμε εντεράκια από μικρό αρνί η κατσίκι και αυτό γιατί τρέφονται μόνο με γάλα και δεν θα βγάζουν βαριά μυρωδιά.
-Ζεματάμε τα εντεράκια και την συκωταριά αφού τα καθαρίσουμε για να φύγει η έντονη μυρωδιά αλλά και για να μπορούμε να τα ψιλοκόψουμε, αλλιώς μας γλιστράνε.
-Το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι χειλώνει την μαγειρίτσα.
-Κάνουμε το αυγολέμονο πάντα την τελευταία στιγμή για να μην χρειαστεί να ξαναζεστάνουμε και μας ψηθεί το αυγό.
Πηγή: faysbook.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου