25 Μαΐ 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΗΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Στην κατάμεστη από γονείς, αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά (Φίλωνος 29), πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή, διάλεξη με θέμα: «Διαταραχές του Λόγου και της Ομιλίας στη Νηπιακή και Προσχολική Ηλικία».

  

Ομιλητής στη διάλεξη ήταν ο κ. Παναγιώτης Μπότης, Παιδίατρος Αναπτυξιολόγος ΠΓΝ Δυτικής Αττικής «ΑΤΤΙΚΟΝ», ο οποίος μετά την ομιλία του, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες γονέων.

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, δήλωσε:
«Σήμερα κλείνει ένας κύκλος διαλέξεων και σεμιναρίων που στόχο είχαν από τη μία να ενδυναμώσουν το ρόλο του γονέα, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει το παιδί του και από την άλλη να συνεργαστούμε περισσότερο, για να βοηθήσουμε καλύτερα και πιο ουσιαστικά τα παιδιά μας.
Η σημερινή διάλεξη ήταν πολύ σημαντική. Φτάνει μόνο να αναλογιστούμε τα οφέλη της έγκαιρης διάγνωσης ενός προβλήματος στα παιδιά μας.
Να ευχαριστήσω τον κ. Μπότη, που σήμερα ήταν μαζί μας και μας βοήθησε με τον επιστημονικό του λόγο. Επίσης, τη Διευθύντρια του ΚΝΑΠ την κα Μυλωνοπούλου Μαριέττα, για την πολύπλευρη στήριξή της στο έργο μας.

Να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας, τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο γιατί με τη συμπαράστασή του, έχουμε καταφέρει και λειτουργούν σωστά οι Παιδικοί μας Σταθμοί και τα παιδιά μας απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες. Επίσης, γιατί στηρίζει και ενθαρρύνει προσπάθειες που βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.»
 
Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ