30 Οκτ 2013

Νίκη του Ολυμπιακού στον… Άρειο Πάγο!

Στο Εφετείο Πειραιά θα κριθεί εκ νέου το «χρέος» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ελέω των… υπεξαιρέσεων του πάλαι ποτέ πρόεδρου της, Γιώργου Κοσκωτά, στην υπό εκκαθάριση παλαιά Τράπεζα Κρήτης. 


Ο Άρειος Πάγος με την υπ” αριθμόν 1903/2013 απόφασή του έκανε δεκτή εν μέρει την αίτηση αναίρεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά απόφασης του 2011 του Εφετείου Πειραιά που είχε δικαιώσει την υπό εκκαθάριση παλαιά Τράπεζα Κρήτης. Με την επίμαχη απόφαση, υποχρεωνόταν η ΠΑΕ, λόγω των υπεξαιρέσεων του Γ. Κοσκωτά που έγιναν το 1988, να την αποζημιώσει με τα εξής ποσά:
608.000.000 δραχμές.
* 8.126.000 μάρκα (μεταγραφή Λ. Ντέταρι).
1.000.050 ελβετικά φράγκα (μεταγραφή  Α. Καλταβερίδη).
Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τους ισχυρισμούς περί πλημμελούς αιτιολογίας για τα δύο πρώτα ποσά και έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ κατά το σκέλος που αφορούσε στην καταβολή αποζημίωσης με ελβετικά φράγκα. Δέχθηκε επίσης ότι εσφαλμένα το Εφετείο απέρριψε ένσταση της ΠΑΕ  Ολυμπιακόςπερί συνυπαιτιότητας (κατά το άρθρο 300 του Αστικού Κώδικα) των αρμοδίων υπαλλήλων της Τράπεζας να διαγνώσουν την παράνομη δραστηριότητα του Γιώργου Κοσκωτά και την παράλειψη των αναγκαίων ελέγχων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση παραπέμπεται για νέα κρίση στο Εφετείο Πειραιά.
 http://www.iapopsi.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ