30 Δεκ 2013

Ζώδια 2014: Προβλέψεις για όσα θα ...πάθουμε φέτος!

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, φέτος θα είναι η χρονιά του ξύλινου αλόγου, στοιχείο που, σύμφωνα με τους ειδικούς, μεταφράζεται σε εκρηκτικά γεγονότα, οικονομική άνθιση αλλά και φυσικές καταστροφές. Δεν πτοούμαστε! Η αστρολογία του δυτικού κόσμου είναι πάντα πιο αισιόδοξη και η χρονιά αναμένεται γεμάτη θετικές αλλαγές, τουλάχιστον από το δεύτερο εξάμηνο και μετά!



Ανατρέξαμε στις πλέον «επίσημες» αστρολογικές ιστοσελίδες και συγκεντρώσαμε τα σπουδαιότερα που -σύμφωνα πάντα με τα άστρα- θα συμβούν στα ζώδια το 2014.
Κριός: Ένα νέο ταξίδι ξεκινά!

Το 2014 αναμένεται μία εξαιρετική χρονιά για εσάς, καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ολοκληρώσετε σχέδια και να πετύχετε στόχους για τους οποίους χρόνια τώρα προετοιμαζόσασταν. Φέτος αναμένεται να ξεκινήσει ένα νέο περιπετειώδες ταξίδι για εσάς, στο οποίο θα χρειαστεί να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια. Ίσως, για τον λόγο αυτό, να χρειαστεί να μειώσετε λίγο ρυθμούς στην καριέρα σας, αλλά και να κληθείτε να χειριστείτε με αρκετή διπλωματία καταστάσεις που πιθανώς σας «ζορίσουν».

Έρωτας: Νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στη ζωή σας, αν είστε αδέσμευτες, ενώ οι δεσμευμένες πιθανώς δείτε τον σύντροφό σας υπό διαφορετικό πρίσμα, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ. Μη βιαστείτε να τον κρίνετε, αλλά δείτε τον σαν μία καλή ευκαιρία να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα.
Ταύρος: Τεράστιες αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας, ιδιαίτερα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Θα καταφέρετε επιτέλους να βγάλετε από τη ζωή σας κακές συνήθειες που επιβαρύνουν την ψυχική σας ηρεμία, όμως θα πρέπει να μείνετε πιστές στη συνείδησή σας. Η σταθερότητα θα επανέλθει στη ζωή σας καθώς θα μπαίνει η άνοιξη και θα πλησιάζει το καλοκαίρι, οπότε και εσείς θα βρείτε τη δύναμη να αντιμετωπίσετε κάθε δύσκολη κατάσταση, Αποφύγετε τους πειρασμούς, ακολουθήστε τις συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν και θα επιτύχετε σε όλα όσα σας ενδιαφέρουν.

Έρωτας: Φέτος θα μάθετε ένα διαφορετικό νόημα της αγάπης και των σχέσεων και αυτό θα σας αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι μία ιδανική ευκαιρία να ξεριζώσετε ανεπιθύμητες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό και να στραφείτε σε σχέσεις γνήσιες και ενδιαφέρουσες. Αρκεί να μην ξεχνάτε να δίνετε, όχι μόνο να παίρνετε.
Δίδυμοι: Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!

Φαίνεται πως είστε από τα ζώδια που οι πλανήτες αποφάσισαν να αφήσουν στην ησυχία τους φέτος, άρα η χρονιά αναμένεται να κυλήσει ομαλά, χωρίς πολλά προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι και εσείς δεν χρειάζεται να προκαλέσετε τη μοίρα σας «βουτώντας» σε νέες περιπέτειες. Βάλτε σε σωστή σειρά τις προτεραιότητές σας και κυρίως τις σχέσεις σας και η τύχη θα σας βρει χωρίς να την ψάξετε εσείς. Ειδικά σε θέματα καριέρας, τα πράγματα το 2014 διαγράφονται καλύτερα από ποτέ.

Έρωτας: Ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο της ζωής σας φέτος και τα συναισθήματά σας θα επηρεάσουν πολύ τις αποφάσεις σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τα αισθήματα του συντρόφου σας και να του δίνετε την επιβεβαίωση και το ενδιαφέρον που χρειάζεται, αν δεν θέλετε να τον χάσετε. Το τέλος του χρόνου, πάντως, θα σας βρει σε μία ήρεμη σχέση, πιθανώς και σε γάμο.
Καρκίνος: Η προσωπική ζωή στο προσκήνιο

Το 2014 θα σας βρει να ασχολείστε με την προσωπική σας ζωή περισσότερο από ποτέ -σίγουρα περισσότερο από την επαγγελματική. Οι σχέσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, ενώ προβλέπεται να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά στην κοινωνική κλίμακα. Αρκεί να μάθετε περισσότερο να ακούτε παρά να μιλάτε, και να κατευνάσετε λίγο τους αυταρχικούς σας τόνους. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικές φέτος, κάτι που θα σας φέρει αποτελέσματα προς το τέλος του χρόνου.

Έρωτας: Έχει έρθει η στιγμή να μάθετε να διαχωρίζετε τις πραγματικές από τις μη πραγματικές ερωτικές σχέσεις και να σταματήσετε να παρασύρεστε από λάθος υποσχέσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε θύμα. Οι δεσμευμένες βάλτε ένα όριο στις προσδοκίες σας και μην περιμένετε πάρα πολλά από τον/την σύντροφό σας -δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσετε άτομα που θα διαπιστώσετε πως θα μπορούσαν να γίνουν ιδανικότεροι σύντροφοι.
Λέων: Χρονιά σκληρής δουλειάς!

Η χρονιά αυτή αναμένεται ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς, καθώς έχετε βάλει στόχο να δουλέψετε σκληρά για να ανταπεξέλθετε σε πλάνα που έχετε εδώ και χρόνια κάνει. Επιπλέον, φέτος θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα είναι για καλό και θα σας φέρουν χαρά. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στις προσπάθειές σας φέτος, αλλά αυτή είναι η στιγμή να αναδείξετε τις ικανότητές σας και τη δύναμη του χαρακτήρα σας. Τελικά, δεν θα το μετανιώσετε!

Έρωτας: Η ερωτική σας ζωή φέτος θα σας προβληματίσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά, καθώς θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οι ανάγκες σας έχουν πλέον κορυφωθεί και θα ανακαλύψετε ότι δεν έχουν λάβει την προσοχή που χρειάζεστε. Θα σας ζητηθεί να κάνετε υποχωρήσεις -είναι στο χέρι σας να κρίνετε αν το θέλετε και μπορείτε. Τα πράγματα πάντως δείχνουν να φτιάχνουν προς το τέλος του χρόνου.
Παρθένος: Καθαρός ουρανός

Το 2014 δημιουργεί για εσάς τις καλύτερες προϋποθέσεις για να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό! Η ενέργεια και η δύναμή σας θα σας οδηγήσουν ακόμα πιο μπροστά στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, ενώ θα βελτιωθούν σημαντικά οι σχέσεις με άτομα που ίσως δεν συμπαθούσατε ιδιαίτερα. Όλα αυτά θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, π.χ. μία προαγωγή που τόσο καιρό περιμένατε ή μία αναγνώριση σε κάποιο άλλο ταλέντο σας. Σε κάθε περίπτωση, θα κερδίσετε θαυμασμό και επιδοκιμαστικά σχόλια από τον περίγυρό σας.

Έρωτας: Μετριοπαθή θα είναι τα πράγματα στα ερωτικά σας, με καλές και κακές στιγμές, πάντως χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Επιδιώξτε να περνάτε όσο το δυνατό πιο όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του για περισσότερο ρομαντισμό.
Ζυγός: Η χρονιά της ελευθερίας

Όλα αυτά που σας καταπίεζαν, σας κρατούσαν πίσω, κλεισμένες στον εαυτό σας το 2013, πρόκειται να εξαφανιστούν το 2014 και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Φέτος θα αναπτύξετε το κοινωνικό σας δίκτυο όσο ποτέ, με όλο και περισσότερα άτομα να έρχονται σε εσάς συχνά ζητώντας τη βοήθειά σας. Προσέξτε μην το παρακάνετε, όμως, και χάσετε τον προσανατολισμό σας. Δώστε προσοχή στην κρίση σας και πάρτε αποφάσεις για την ζωή σας βασιζόμενη στην ακρίβεια και όχι στα συναισθήματα.

Έρωτας: Φέτος θα συνειδητοποιήσετε ότι στον έρωτα δεν είναι τα πάντα ρόδινα. Για να φτιάξετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες νέες αποφάσεις που θα φέρουν ισορροπία. Μοιραστείτε τις επιθυμίες σας με τον σύντροφό σας -αυτό θα αποδειχθεί το μυστικό της επιτυχίας σας.
Σκορπιός: Πολλές εκπλήξεις!

Για τους Σκορπιούς φέτος θα είναι η χρονιά των εκπλήξεων, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες. Θα σας δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που μέχρι πρόσφατα έμεναν αναπάντητα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε προς κάποια άλλη περιοχή, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Νέες δουλειές έρχονται φέτος στον προσκήνιο και η καλή επικοινωνία θα είναι απαραίτητη για να αντεπεξέλθετε με επιτυχία -ταλέντο που κατέχετε καλά!

Έρωτας: Έντονη και ιδιαίτερα συναισθηματική αναμένεται η χρονιά στον ερωτικό τομέα, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην σχέση σας. Όσοι είστε ήδη σε σχέση αναμένεται να βιώσετε καταστάσεις έντονου ενθουσιασμού φέτος, ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθουν κάποιες σοβαρές εντάσεις προς το τέλος του χρόνου.
Τοξότης: Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας

Η χρονιά θα ξεκινήσει δύσκολα για τους περισσότερους Τοξότες και εξίσου δύσκολα αναμένεται να συνεχιστεί, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο. Φέτος θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε πρόγραμμα τα όνειρα και τις ιδέες σας και να αρχίσετε να τα κάνετε πράξη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά σιγά-σιγά θα βρείτε τον δρόμο της επιτυχίας. Να είστε έτοιμοι, ωστόσο, να δεχθείτε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα ευνοημένοι αναμένεται να είναι όσοι πρόκειται να ασχοληθούν με υπηρεσίες και επιχειρήσεις -για τέτοιες νέες δουλειές φέτος θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Έρωτας: Ήρεμα τα πράγματα στον ερωτικό τομέα φέτος, ειδικά για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, καθώς θα εκτιμήσετε τα οφέλη της σταθερότητας που σας παρέχει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να νιώσετε την ανάγκη για μεγαλύτερη συναισθηματική κάλυψη και ερωτική ποικιλία. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και σύντομα θα δείτε και τον σύντροφό σας να ανταποκρίνεται.
Αιγόκερως: Πολυάσχολοι σε κάθε τομέα!

Η χρονιά ξεκινά με εσάς να είστε τρομερά πολυάσχολοι, όχι όμως αποκλειστικά σε επαγγελματικά θέματα, αλλά σε πιο προσωπικά: Φέτος θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο και τη φροντίδα σας σε ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας που τη χρειάζεται. Από την άλλη, στα επαγγελματικά σας τα πράγματα διαγράφονται αρκετά πιεστικά, ιδιαίτερα εξαιτίας ατόμων με τα οποία έρχεστε συχνά σε σύγκρουση. Ίσως, μάλιστα, στον τομέα αυτό να έχετε κάποια μετακίνηση. Από τα μέσα του έτους οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν ισορροπούν -ένα ταξίδι που τόσο έχετε ανάγκη να κάνετε θα σας φέρει την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεστε.

Έρωτας: Στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσετε φέτος θα έχετε έναν σημαντικό σύμμαχο: Τον σύντροφό σας που θα σας εμπνέει και θα σας βοηθά να παίρνετε πιο ψύχραιμες αποφάσεις. Οι αδέσμευτες έχετε φέτος αρκετές πιθανότητες να βρεθείτε σε μία γόνιμη, ισορροπημένη σχέση.
Υδροχόος: Το συναίσθημα κυβερνά τη λογική

Φέτος θα είναι η χρονιά που τα συναισθήματα θα αναλάβουν τα ηνία στη ζωή σας και αυτό αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Απαντήσεις που τόσο καιρό αναζητούσατε θα σας έρθουν στις σωστές στιγμές, ενώ θα υπάρξουν πρόσωπα, τα οποία πιθανώς δεν φαντάζεστε, που θα σας στηρίξουν τρομερά σε κάθε σας προσπάθεια. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι σχετικά ήρεμα και σταθερά, όμως μην επαναπαύεστε! Πάντα χρειάζονται η δημιουργική σας διάθεση και οι ανατρεπτικές σας ιδέες! Δεν αποκλείεται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας προς τα τέλη του χρόνου.

Έρωτας: Ηρεμία και αρμονία αναμένεται και στον ερωτικό τομέα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζήσετε όμορφες, «αγαπησιάρικες» στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτες θα θέσετε φέτος τις προϋποθέσεις για τον ιδανικό σύντροφο, τον οποίον δεν αποκλείεται και να βρείτε, αρκεί να μην αρχίσετε πάλι να έχετε εξωπραγματικές απαιτήσεις.
Ιχθύες: Καλοσύνη, δύναμη και χαρά

Το 2014 αναμένεται να γεμίσει την καρδιά σας με καλοσύνη, δύναμη και καλή διάθεση. Ένας απροσδόκητος αριθμός νέων ευκαιριών θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, πολλές εκ των οποίων θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε νέες, ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αντιμετωπίστε το παρόν με αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη ζωτικότητα. Αφήστε τα ταλέντα σας να ξεδιπλωθούν σε κάθε τομέα και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Μην διστάσετε, όμως, στιγμή να διεκδικήσετε όσα σας ανήκουν!

Έρωτας: Νέες εμπειρίες και πειράματα θα έρθουν το 2014, με την ερωτική αλλά και τη σεξουαλική σας ζωή να είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ. Όταν προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις με τον σύντροφό σας, αφήστε τις να φύγουν όπως ήρθαν. Όσο για τις ελεύθερες, ο έρωτας αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. - See more at: http://www.mama365.gr/13369/zodia-2014-provlepseis-gia-osa-tha-pathoyme-fet.html#sthash.DTBdLZRE.dpuf

......................................................................................................................................................................





Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ





Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!


Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:

Email: keratsinivoice@gmail.com






Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ