29 Δεκ 2013

Δολοφονική απόπειρα κατά επιχειρηματία στον Άλιμο

Επίθεση κατά του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην λεωφόρο Ποσειδώνος 1 και άνοιξαν πυρ.

Στόχος τους φέρεται να ήταν ο 50χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του γραφείου, ο οποίος εκείνη την ώρα έβγαινε από το αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει μπροστά από την είσοδο του καταστήματος.

Ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε από τα πυρά και αμέσως ανταπέδωσε με το όπλο που είχε πάνω του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες τα σχέδια των δραστών χάλασε μια γυναίκα που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο και τους ανάγκασε να σταματήσουν για λίγο τους πυροβολισμούς. Αυτό το "κενό" εκμεταλλεύτηκε ο επιχειρηματίας για να κρυφτεί πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και να τραβήξει το όπλο του. Οι δράστες τελικά τράπηκαν σε φυγή, μέσω της οδού Χρονοπούλου, ενώ στο σημείο έσπευσαν σχεδόν αμέσως δυνάμεις της Αστυνομίας που επιδόθηκαν σε ένα ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των επίδοξων δολοφόνων. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ήδη μελετούν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος επιχειρώντας να ανακαλύψουν στοιχεία για τους δράστες.

Τέλος, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες στο σημείο βρέθηκαν κηλίδες αίματος, αλλά επισήμως η Αστυνομία ανακοίνωσε πως κανείς δεν τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

.protothema.gr......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ