30 Απρ 2014

Τραγικές εικόνες κατά τη διανομή τροφίμων στον Κολωνό

Εικόνες ντροπής και εξαθλίωσης από τις ατελείωτες ουρές πολιτών κατά την δωρεάν διανομή προϊόντων των παραγωγών των λαϊκών αγορών, στο πλαίσιο της κινητοποίησης τους. Διανομές δωρεάν τροφίμων πραγματοποιούν σήμερα σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι παραγωγοί λαικών αγορών με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να συγκεντρωθούν προκειμένου να παραλάβουν μια σακούλα με τρόφιμα. Οι παραγωγοί στον Κολωνό έχουν απευθύνει έκκληση για ασθενοφόρα σε περίπτωση προβλημάτων από τον συνωστισμό.

Στην Αττική, η δωρεάν διανομή των οπωρολαχανικών γίνεται σε επτά περιοχές: στην Άνω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στο Περιστέρι στον Άγιο Αντώνιο, στον Κολωνό στην οδό Επιδαύρου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στη Νίκαια στην οδό Φιλαδελφείας, στο Μενίδι στο Δημαρχείο (Μποσδα) και στην Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στη Θεσσαλονίκη η διανομή γίνεται στη Καμάρα.






Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας - See more at: http://stokokkino.gr/article/7843/Tragikes-eikones-kata-ti-dianomi-trofimon-ston-Kolono#sthash.bOfXNrnD.dpuf

......................................................................................................................................................................




Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ





Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!


Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:

Email: keratsinivoice@gmail.com




Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ