30 Απρ 2014

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει και στην Πόλη μας το φαινόμενο των αδέσποτων ζώων.
Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα αδέσποτα περιφέρονται στις πλατείες και στους δρόμους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας αναζητώντας τροφή στους κάδους απορριμμάτων.

Επομένως καθίσταται επιβεβλημένη η ανάληψη δράσης προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο.

Στο πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κερατσινίου - Δραπετσώνας είναι μεταξύ άλλων να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι στους οποίους θα φιλοξενούνται ενώ εθελοντές θα τα περιθάλπουν και θα τους παρέχουν τροφή.
Επίσης θα γίνουν συνεργασίες με ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης προκειμένου να μαζεύονται τα αποφάγια για να καλύπτουν τις ανάγκες τροφής των αδέσποτων ζώων.

ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε τη ρήση του Μαχάτμα Γκάντι ότι ο πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα.
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Έχεις να μαζέψεις πολλά αδέσποτα μετά τις εκλογές.Πρόσεχε μόνο γιατί έχουν μάθει στο δάγκωμα .

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ