17 Απρ 2014

Έλεγχοι και πρόστιμα για την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους στον Πειραιά

Οι επόπτες Υγεία της Διεύθυνσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, πραγματοποίησαν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014, εκατόν εξήντα επτά (167) ελέγχους, επιβάλλοντας δεκατρία (13) πρόστιμα,
ύψους 10.200 €, στα πλαίσια εφαρμογής του νομοθετικού πλαισίου απαγόρευσης καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
          Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, διεξάγει αιφνίδιους και εντατικούς ελέγχους με στόχο την άριστη εφαρμογή του νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Με αφορμή τους ελέγχους σε δημόσιους χώρους ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου δήλωσε «Η ανάγκη συμμόρφωσης με τις διατάξεις του νόμου περί καθολικής απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σπουδαιότητα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Πειραιά βρίσκεται σε ετοιμότητα για την ενίσχυση της τήρησης του. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και θα την διαφυλάξουμε όσο περισσότερο είναι δυνατόν και με όσα μέσα έχουμε στη διάθεσή μας. Η συμμόρφωση με τις ισχύουσες διατάξεις και τα θετικά της αποτελέσματα θεωρούμε ότι θα αποτελέσουν έναυσμα για την διακοπή του καπνίσματος από ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας».
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ