13 Απρ 2014

Εγκαταλειμμένα τα αρχαία του Πειραιά

Και όμως αυτό το απέραντο δάσος από αγριόχορτα, μολόχες και τσουκνίδες, δεν είναι παρά ο εγκαταλειμμένος Αρχαιολογικός χώρος του Δικαστικού Πάρκου, Σκουζέ, Ηρώων Πολυτεχνείου και Φίλωνος στον Πειραιά.

Οι τουρίστες κοντοστέκονται και προσπαθούν να καταλάβουν που βρίσκονται και γιατί υπάρχει τόση αδιαφορία για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Πιθανώς στην πατρίδα τους να υπάρχει άλλη νοοτροπία, όμως εδώ στην Ελλάδα τα πάντα είναι αφημένα στην τύχη τους και ότι επιβιώνει είναι χάρις στο Έλεος του Θεού και την ιδιωτική πρωτοβουλία, που πονά και σέβεται τον τόπο.

Ύστερα μας κάνει εντύπωση γιατί δεν πατάει τουρίστας στον Πειραιά και γιατί κάθε μέρα που περνά όλο και υποβαθμίζεται η πόλη.

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο αρχαιολογικός χώρος είναι στο κέντρο της πόλης, πάνω ακριβώς από το σημείο που δένουν τα κρουαζιερόπλοια.

Ευκαιρία είναι, τώρα με τις δημοτικές εκλογές, να απαιτήσουμε από τους υποψηφίους, να αναδείξουν τα αρχαία και να προσέξουν περισσότερο την πόλη μας.


Γιάννης Κανατσέλης


http://www.fonipeiraioton.gr/......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ