24 Μαΐ 2014

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στηρίζουν Χ. ΒΡΕΤΤΑΚΟ



Η συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης Κερατσινίου-Δραπετσώνας ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ μετά από την πολύωρη συνεδρίαση
των μελών της που έγινε στις 23-5-14 και μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών κάνει γνωστά στα μέλη , στους φίλους και στους συμπολίτες μας τα συμπεράσματά της και τις επόμενες κινήσεις της.

Είναι φανερό ακόμα και από αυτούς που δεν θέλουν να το παραδεχτούν (γιατί άραγε;) ότι οι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας γύρισαν την πλάτη και στους 7 συνδυασμούς που ζήτησαν την ψήφο τους,για τον πολύ απλό λόγο ότι σε όλους τους συνδυασμούς υπήρχαν άνθρωποι που άλλοι λίγο άλλοι πολύ έπαιξαν τον ρόλο τους στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος.

Ο οικονομικός αποκλεισμός που δέχθηκαν οι Ανεξάρτητοι Πολίτες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε μέρος στις εκλογές , ενώ αν δεχόμασταν τις περίεργες προτάσεις που μας έγιναν θα ήμασταν πλέον εξαρτημένοι πολίτες. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε 4 από τα μέλη μας να βάλουν υποψηφιότητα με το συνδυασμό που προγραμματικά ήταν πιο κοντά στις θέσεις μας , το συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Σαλαλέ, με το σκεπτικό να έχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ εκπροσώπηση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν καταφέραμε η όχι να εκλέξουμε κάποιο από τα μέλη μας αλλά όποιο και αν είναι το τελικό αποτέλεσμα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα είναι πάντα παρόντες και θα αγωνίζονται για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη μας και να ανακουφισθούν οι ασθενέστερα οικονομικά συνδημότες μας.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή εγκατέλειψε και τις δυο πόλεις και ιδιαίτερα τη Δραπετσώνα. Από αυτή και μόνο την άποψη και χωρίς να συνυπολογίσουμε τις γνωστές κατηγορίες για κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξουν τον ‘’ισχυρό’’ κ. Τζανή.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ καλούν τα μέλη και τους φίλους της κίνησης άλλα και όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που με την αποχή τους εξέφρασαν την απέχθεια τους κατά πρώτον στη δημοτική αρχή και κατά δεύτερον στους επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς των άλλων συνδυασμών , στις εκλογές της 25 Μαΐου να στηρίξουν τον συνδυασμό ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και τον υποψήφιο δήμαρχο ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ.

Με την υπενθύμιση ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δεν δίνουν λευκή επιταγή θα είναι πάντα παρόντες και θα ελέγχουν την νέα δημοτική αρχή , θα είναι μαζί σε ότι θετικό αλλά και απέναντι σε ότι αρνητικό γίνεται σε βάρος των κατοίκων αυτής της πόλης.

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ