27 Σεπ 2014

Προκάλεσαν ζημιά 100.000 ευρώ στον ΟΣΕ!

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές μεταλλικών αντικειμένων και φθορές ηλεκτρολογικού υλικού κατά μήκους του δικτύου του ΟΣΕ σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, με τρεις Ρομά να συλλαμβάνονται.


Σε βάρος των συλληφθέντων -δύο εκ των οποίων ανήλικοι και ο τρίτος 30 ετών- σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών, με τη ζημιά για τον ΟΣΕ να ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Ο 30χρονος κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, διότι ο ένας εκ των συνεργών του ήταν γιος του.

Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά 100 μεταλλικές πόρτες από ερμάρια, κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής που διέρχεται από τις περιοχές του Σχηματαρίου, της Θήβας και των Βαγίων, προκαλώντας παράλληλα φθορές στο ηλεκτρολογικό υλικό του Οργανισμού.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


newpost.gr/




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ