10 Σεπ 2014

Αμερικανικό Ναυτικό: Το 2015 ξεκινά το πρόγραμμα του Μαχητικού Κρούσης Νέας Γενιάς

Τις προκαταρκτικές επαφές ξεκίνησε το αμερικανικό Ναυτικό με τις μεγαλύτερες αεροναυπηγικές βιομηχανίες των ΗΠΑ καλώντας τες «να συμμετάσχουν σε μια αρχική ανταλλαγή τεχνικών απόψεων» για ένα νέο προηγμένο μαχητικό αεροσκάφος νέας γενιάς το οποίο θα κληθεί να αντικαταστήσει τα F/A-18E/F Super Hornet και EA-18G στην δεκαετία του ΄30.


Οι «ανταλλαγές» αυτές οι οποίες ονομάζονται ΤΙΜs (Technical Interchange Meetings) είναι ουσιαστικά ο προθάλαμος πριν την πλήρη ανάλυση εναλλακτικών επιλογών ΑΟΑ (Αnalysis of Αlternatives) για το πρόγραμμα νέο μαχητικό κρούσης F/A-XX του USN το οποίο αναμένεται να εκκινήσει το 2015.

Στις συναντήσεις αυτές με στελέχη της αεροναυπηγικής βιομηχανίας πρόκειται να συζητηθούν θέματα όπως το κόστος αλλά και η τροποποίηση υπαρχόντων ναυτικών μαχητικών όπως το Super Hornet ή το F-35C, εκδόσεις οι οποίες θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του F/A-XX.

Άλλες επιλογές που πρόκειται να εξετάσει το αμερικανικό Ναυτικό είναι η σχεδίαση ενός εντελώς νέου αεροσκάφους ή μιας οικογένειας συστημάτων. Θα υπάρξουν ακόμη συναντήσεις στις οποίες θα αναλυθούν θέματα όπως τα συστήματα αποστολής, τα ηλεκτρονικά και η νέα γενιά όπλων.  

Οι συναντήσεις του αμερικανικού Ναυτικού θα γίνουν με εκπροσώπους των εταιρειών της Lockheed Martin, της Boeing και της Northrop Grumman.

«Η πλατφόρμα του F/A-XX μπορεί να είναι μια νέα σχεδίαση ή όχι, επανδρωμένο ή μη» δήλωσε σχετικά στέλεχος του USN.

Μια από τις προσεγγίσεις που εξετάζει επίσης το αμερικανικό Ναυτικό είναι μια φθηνή πλατφόρμα αλλά με ακριβά και προηγμένα οπλικά συστήματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ