27 Σεπ 2014

Συναγερμός για την εξαφάνιση 9χρονης από τη Νίκαια [φωτο]

Μια ανήλικη κοπέλα, η Χριστίνα Λεκκάκου 9 ετών, εξαφανίστηκε στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Νίκαια Αττικής και για την αναζήτηση και τον εντοπισμό της, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 9χρονη Χριστίνα εξαφανίστηκε από την Πατριάρχου Ιωακείμ 21 στην περιοχή της Νίκαιας.

Η Χριστίνα έχει καστανά καρέ μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,30 και ζυγίζει 30 κιλά. Φορούσε λευκή μπλούζα και μαύρα-μωβ αθλητικά παπούτσια.

Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ