27 Σεπ 2014

Μαχαίρωσαν οδηγό στην εθνική οδό και του πήραν το αυτοκίνητο

Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων οι οποίοι μαχαίρωσαν οδηγό, του πήραν το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών.


Ειδικότερα, δύο άγνωστοι στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών, αφού στάθμευσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, πλησίον ενός είδη σταθμευμένου αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 55χρονος, τον προσέγγισαν και τον μαχαίρωσαν δύο φορές τραυματίζοντάς τον στο δεξί γλουτό και μασχάλη. Ακολούθως, τον άφησαν στο δρόμο, του πήραν το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, ενώ ο 55χρονος τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του στο νοσοκομείο Κορίνθου. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ