20 Σεπ 2014

Κάνουν « πάρτι» οι αρουραίοι στα εγκαταλελειμμένα προσφυγικά της Νίκαιας

Προβλήματα υπάρχουν με τα φρεάτια και τους αγωγούς της ΕΥΔΑΠ σε αρκετά σημεία της πόλης της Νίκαιας, όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιος Μπενετάτος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας – Α. Ι. Ρέντη.


Ανέφερε συγκεκριμένα ότι σε μπόρα  τον Ιούλιο ,  υπερχείλησαν τα φρεάτια μ με αποτέλεσμα να σηκωθούν όλα τα καπάκια και  να βγει ό,τι υπήρχε μέσα. Ακόμη τόνισε  ότι έγινε  αποδέκτης πολλών παραπόνων και ανησυχιών για τον κίνδυνο εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών από τους αρουραίους. «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Έχει γεμίσει η περιοχή με αρουραίους και φοβούνται για τα παιδιά τους» τόνισε μεταξύ άλλων.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης ξεκαθάρισε ότι φραγμένα φρεάτια στην πόλη δεν υπάρχουν.

«Τουλάχιστον, αυτά που μας έρχονται κατά καιρούς τα έχουμε αντιμετωπίσει» τόνισε και επισήμανε ότι τα φρεάτια καθαρίζονται συνεχώς. Όσο για το ζήτημα με τους αρουραίους, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή ιστορία. «Οι αρουραίοι έχουν να κάνουν με τα προσφυγικά, τα εγκαταλελειμμένα και κλειστά προσφυγικά, που είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί αν δεν γκρεμιστούν όλα αυτά» ανέφερε.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ