20 Σεπ 2014

Eλεύθεροι οι 61 συλληφθέντες στο Κερατσίνι- Τακτική δικάσιμος στις 2 Οκτώβρη

 Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 61 συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας της Πέμπτης στο Κερατσίνι που οδηγήθηκαν σήμερα στο αυτόφωρο και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 2 Οκτώβρη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν την είσοδο των γονέων των συλληφθέντων στο κτήριο και τους απομάκρυναν βίαια. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Τζένη Βαμβακά κατάφεραν να εισέλθουν.

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις 12 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Πειραιά καλούσαν το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και η επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, καθώς οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο οι 61 από τους 64 συλληφθέντες προχθές στο Κερατσίνι. Τρεις πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν τη Δευτέρα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν οδηγηθεί στην εισαγγελεία Πειραιά τα 64 άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας της Πέμπτης στη μνήμη του Πάυλου Φύσσα ένα χρόνο μετά το θάνατό του, στο Κερατσίνι.

Ορισμένες από τις κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες,είναι η διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη κατοχή εκρηκτικών.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ