28 Σεπ 2014

O Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε ξεγελώντας τους παπαράτσι!

Σε μία άκρως ιδιωτική τελετή, ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν το Σάββατο το βράδυ κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο γάμος τους θα γινόταν την Δευτέρα.Το μυστήριο με το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ λύθηκε επιτέλους.
Το Σάββατο το βράδυ κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είχε ντυθεί με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν για την επίσημη πρόβα, εκείνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του!

O Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε σήμερα την αγαπημένη του, τη Βρετανίδα δικηγόρο Άμαλ Αλαμουντίν κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

«Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Άμαλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν σήμερα, Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία, στην Ιταλία» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του, ο Σταν Ρόζενφελντ. Ο γάμος τους δεν αναμενόταν να πραγματοποιηθεί παρά τη Δευτέρα. 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ