13 Δεκ 2014

Times: Βόμβα έτοιμη να εκραγεί η Ελλάδα

Με βόμβα έτοιμη να εκραγεί παρομοιάζουν την Ελλάδα οι Times του Λονδίνου. 

«Από τότε που ξέσπασε η κρίση της ευρωζώνης το 2010, η Ελλάδα είναι η βόμβα που δεν έχει εκραγεί στην γραφική αυλή της ηπείρου» αναφέρει ο αρθρογράφος Philip Aldrick και συνεχίζει: 


«Με δύο διασώσεις, πολλές διαπραγματεύσεις και μια απομείωση χρέους, οι αρχές νόμισαν ότι την είχαν αφοπλίσει. Δεν το έκαναν. Αυτή την εβδομάδα, η βόμβα άρχισε και πάλι το τικ-τακ». 

Η Ελλάδα βρίσκεται σε σημείο-καμπής για μία ακόμα φορά, και ο κόσμος παρακολουθεί, αναφέρει μεταξύ άλλων, και συνοψίζει την κατάσταση διατυπώνοντας το ερώτημα «θα καταφέρει η κυβέρνηση να πείσει αρκετούς βουλευτές της αντιπολίτευσης να στηρίξουν τον υποψήφιό της για την προεδρική εκλογή (…) και να μεταθέσει τις εκλογές για το 2016; Ή οι πολίτες θα επιστρέψουν στις κάλπες τον επόμενο μήνα»;


Πηγή:www.capital.gr



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ