24 Φεβ 2015

Κι όμως: 9χρονος βγάζει 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο!

Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί της ηλικίας του. Τα ενδιαφέροντα του δεν περιορίζονται σε επιτραπέζια, πλαστελίνες και ζωγραφιές. Πως τα κατάφερε όμως να βγάζει 1 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο;


Ο Evan είναι μόλις 9 χρονών, ωστόσο, οι τραπεζικές του καταθέσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτές άλλων παιδιών της ηλικίας του. Πως τα κατάφερε; Πολύ απλά, ανοίγοντας και σχολιάζοντας όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο και ενθουσιάζουν τα παιδιά, μέσα από βιντεάκια που γύριζαν οι γονείς του και ανέβαζαν στο Youtube.

Ο μικρός έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή εκπομπή στο youtube, το EvanTube, το οποίο διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο συνδρομητές και πολλά εκατομμύρια views. Ο ίδιος, γράφτηκε στο Youtube το 2011 ανεβάζοντας stop-motion videos και σήμερα στο EvanTube διαθέτει τρία κανάλια.

Καθώς ο Evan είναι μόλις 9 χρονών σε αυτό το χόμπι που εξελίχθηκε σε ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο επαγγελματικό εγχείρημα, έχει σε όλα την εποπτεία αλλά και τη βοήθεια της οικογένειάς του. Για παράδειγμα σε πολλά video που ανεβάζει, πρωταγωνίστρια είναι η ίδια του η αδερφή Jilian, ενώ ο πατέρας του γυρίζει και επεξεργάζεται τα video.

Και βέβαια, όπως κάθε παιδί της ηλικίας του δε θα μπορούσε να μην ασχολείται με τα  Angry Birds, καθώς όπως αποκάλυψε ήταν και παραμένει το αγαπημένο του παιχνίδι.

Επιχειρηματικό, λοιπόν, μυαλό από νεαρή κιόλας ηλικία!

http://www.peoplegreece.com/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ