12 Μαρ 2015

Είδηση – Σοκ: Άνδρας με το μωρό στην αγκαλιά έπεσε στο κενό στο Βύρωνα – Υπέκυψε το 4 μηνών κοριτσάκι του

Σοκαρισμένοι ενημερωθήκαμε την τραγική είδηση ότι πριν από λίγη ώρα άνδρας κρατώντας στην αγκαλιά του το κοριτσάκι του ηλικίας μόλις 4 μηνών έπεσε από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Μεσολογγίου 8 στο Βύρωνα, και κατέληξε στο οδόστρωμα.
Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Δυστυχώς το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και οι γιατροί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού διαπίστωσαν το θάνατό του ενώ ο μπαμπάς σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Η γειτονιά είναι ανάστατη στην περιοχή και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έγινε κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ήταν το παιδί της αδερφής του, η οποία είχε αφήσει το βρέφος για λίγη ώρα με τον θείο του, προκειμένου να κάνει τα ψώνια της. Ωστόσο, αντί να το προσέχει, αφού πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, στη συνέχεια πήδηξε και εκείνος, ωστόσο, ένα δέντρο ανέκοψε την πτωτική του πορεία του και κατάφερε να επιζήσει της πτώσης. Η μητέρα ενημερώθηκε πριν από λίγη ώρα για το περιστατικό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού όπως είπε στις αρχές γνώριζε ότι ο 26χρονος αδερφός της αντιμετώπιζε λίγα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με το protothema.gr.

Όπως δήλωσε στο Newsit η Αναπληρώτρια Διοικητής του Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, Μαρίζα Οικονόμου «το 4,5 μηνών κοριτσάκι ήρθε στο νοσοκομείο δίχως σφυγμό. Είναι ένα τραγικό περιστατικό. Απ” ότι με ενημέρωσαν ο θείος του το πήρε αγκαλιά και έπεσαν στο κενό. Κατεβαίνω τώρα να ενημερώσω τους γονείς που ήρθαν στο νοσοκομείο. Είναι μια τραγωδία



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ