11 Μαρ 2015

Γιος υπ. Βουλευτή Πειραιά και υπ. Περιφερειάρχη ο συλληφθείς σε αιματηρή ληστεία στον Πειραιά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο νεαρός συλληφθέντας για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια, είναι γιος γνωστού στελέχους κοινοβουλευτικού κόμματος της συγκυβέρνησης, ο οποίος μάλιστα ήταν τόσο υποψήφιος Βουλευτής στον Πειραιά όσο και υποψήφιος Περιφερειάρχης!


Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη του πρώτου νεαρού, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κλεμμένο κινητό, το οποίο και οδήγησε την ΕΛΑΣ στα ίχνη του μετά από 17 μήνες ερευνών.


Σύμφωνα πάλι με καλά πληροφορημένες πηγές, ο δεύτερος νεαρός που κατάφερε τις μαχαιριές στον ανήλικο Πειραιώτη, φέρεται να είναι γιος αστυνομικού.


Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει ήδη εξιχνιαστεί και πλέον η Δικαιοσύνη θα πάρει το λόγο για τον καταλογισμό των αντίστοιχων ποινών, για αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο.

http://piraeuspress.gr/

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ