11 Μαρ 2015

Το Μουσικό Σχολείο Πειραιά Θέλει βοήθεια Ειδικό ταμείο για τις ζημιές της πλημμύρας

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Πειραιά ανακοινώνει τη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου, στο οποίο δέχεται εισφορές για τις καταστροφές που υπέστη το σχολείο λόγω των ζημιών που προκάλεσε η πλημμύρα της 24ης Οκτωβρίου 2014.


Αφορμή για την σύσταση αυτού του ταμείου στάθηκε ο απόφοιτος και μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Πειραιά, Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει, μέσω του Συλλόγου μας, κάποια χρήματα προς το σχολείο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του σχολείου. Η κίνηση του αυτή οδήγησε και άλλους απόφοιτους στο να μας προσεγγίσουν και να αιτηθούν κάποιας κίνησης του Συλλόγου για την συνεισφορά του σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας η δημιουργία ενός τέτοιου προσωρινού ταμείου. Το ταμείο αυτό θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το τέλος του Μαρτίου και όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτό θα πρέπει είτε να καταθέσουν ονομαστικά στον τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα – Αρ. Λογαριασμού 635/440029-16 ή IBAN:GR2001106350000063544002916) με την ένδειξη «Για την πλημμύρα της 24ης Οκτωβρίου», είτε να έρθουν σε επικοινωνία με την ταμία του συλλόγου κ. Εύα Παπαδοπούλου.

Στην εν λόγω πλημμύρα ο Σύλλογος υπέστη ολοσχερή καταστροφή, καθώς καταστράφηκαν ο εξοπλισμός, το αρχείο αλλά και ολόκληρη η περιουσία του Συλλόγου. Εν τούτοις ο Σύλλογος δεσμεύεται πως όλα τα χρήματα θα δοθούν στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά για να καλύψει αυτό τις ανάγκες του, όπως η διεύθυνση του θεωρεί σκόπιμο. Ο ίδιος ο Σύλλογος για την αποκατάσταση των δικών του ζημιών θα στραφεί σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς αλλά και σε προσωπικούς του πόρους.


http://www.fonipeiraioton.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ