11 Μαρ 2015

Bloomberg: Η Ελλάδα ξεμένει από χρόνο, χρήματα και φίλους

Η Ελλάδα, πέρα από τις εντυπώσεις, ξεμένει από χρόνο, χρήματα και φίλους, τονίζει το Bloomberg, καθώς όπως λέει οι Ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους.


"Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που αυτό που χρειάζεται είναι όχι δηλώσεις, προθέσεις, σλόγκαν, αλλά νούμερα και αξιόπιστα στοιχεία" είπε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στις προσπάθειες συμφιλίωσης της Ελλάδας με τους εταίρους.

Τον εκνευρισμό του με τον Γ. Βαρουφάκη έχει δείξει και ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς ντε Γκίντος, ο οποίος έχει προ πολλού σκληρύνει τη ρητορική του απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση.

"Έχουμε χάσει ήδη πολύ χρόνο" διαμηνύει και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

"Αν ρωτήσει κανείς τον Βαρουφάκη για την κατάσταση της θα λάβει πολύ διαφορετική απάντηση απ' ότι αυτή που κυκλοφορεί στις Βρυξέλλες. Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δλώνει ότι κάνει ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει περισσότερη χρηματοδότηση και να αποφύγει τη χρεοκοπία, ενώ αντίθετα, στις Βρυξέλλες οι ομόλογοί του κάνουν λόγο για κωλυσιεργία και έλλειψη λεπτομερούς ενημέρωσης για την επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση της χώρας", τονίζει το Bloomberg.

Μάλιστα, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο που μίλησε στο πρακτορείο, το Eurogroup ζήτησε από τον υπουργό να κάνει λιγότερο αντιφατικές τις δηλώσεις τους, προσθέτοντας ότι οι υπουργοί είναι εκνευρισμένοι με την επικοινωνιακή στρατηγική του Βαρουφάκη.

"Εάν συνεχίσει έτσι τότε οδεύει προς την σύγκρουση. Και οι δύο πλευρές πρέπει να σταματήσουν τα καμώματα και να τελειώσουν τη συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί αλλιώς θα βρεθούν σε μια κατάσταση που το ατύχημα είναι πολύ εύκολο να γίνει, και τα ατυχήματα σε αυτό το στάδιο πια θα είναι πολύ σοβαρά" τονίζει ο Andrew Lynch, διαχειριστής κεφαλαίων στην Schroder Investment Management.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ