2 Μαΐ 2015

Άνοιξε η 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εγκαινίασε την 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο (Βασιλέως Γεωργίου και Φίλωνος). Τον αγιασμό τέλεσε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Βάρκας.


Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ οι δημότες κατέκλυσαν τον Τινάνειο κήπο, επιλέγοντας λουλούδια και φυτά ανάμεσα σε χιλιάδες είδη, που εκθέτει ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, σε προσιτές τιμές.

Η 5η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Μαΐου 2015. 

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ομιλία του, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που σήμερα εγκαινιάζουμε την Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η έκθεση και είναι αισιόδοξο να βλέπεις τον Τινάνειο κήπο να γεμίζει από λουλούδια, χρώματα αρώματα και φυτά. 

Είναι ευχάριστες αυτές οι δύο και πλέον εβδομάδες που θα διαρκέσει η Ανθοκομική έκθεση και όλοι οι δημότες του Πειραιά και όχι μόνο μπορούν να τη χαρούν. Οφείλω να πω ότι το πράσινο στην πόλη μας λείπει, καθώς έχουμε λίγες εστίες πρασίνου. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι από τη μια να συντηρεί τις υπάρχουσες εστίες πρασίνου και από την άλλη να δημιουργήσει νέες". 



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ