6 Νοε 2016

Φαντασμαγορικό θέαμα από τους Έλληνες πιλότους στη μαρίνα Φλοίσβου

Στα πλαίσια του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορία οι πιλότοι έδειξαν για ακόμη μια φορά της μοναδικές ικανότητές του




Παρουσία πλήθους κόσμου και με σύμμαχο τον καλό καιρό, τα πληρώματα της Πολεμικής μας Αεροπορίας εντυπωσίασαν, με τις ικανότητες τους , τους θεατές που βρέθηκαν στο Φλοίσβο στο Παλαιό Φάληρο και παρακολούθησαν μια μοναδική αεροπορική επίδειξη, στα πλαίσια των εορτασμών του προστάτη της Π.Α. Αρχάγγελου Μιχαήλ, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις της κατάταξης μεταξύ των πληρωμάτων της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας.




Η επίδειξη εκτέλεσης αεροπορικών αποστολών περιελάμβανε έρευνα – διάσωση από ελικόπτερο Super Puma και προσωπικό της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας Διάσωσης για περισυλλογή Ιπταμένου, προσβολή ελικοπτέρου από ζεύγος αεροσκαφών F-16, εναέρια μάχη από ζεύγη αεροσκαφών M-2000-5 και F-16, προσβολή χαμηλού ύψους από ζεύγη αεροσκαφών F-4 και F-16, αεροπυρόσβεση από ζεύγος αεροσκαφών CL-215, και αντιμετώπιση απειλής αεροσκάφους σε σενάριο «Renegade», προσομοιωμένο από αεροσκάφος της Aegean Airlines.

Τα βλέμματα τράβηξαν -όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά- η αμάδα αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Στο Φλοίσβο βρέθηκε ο φάκος του SOOC και κατέγραψε τους μοναδικούς ελιγμούς των αεροσκαφών









...................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ