9 Νοε 2016

Ρέντη: Για απόπειρα εκβίασης συνελήφθησαν πατέρας και γιος

Με την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης και της συκοφαντικής δυσφήμισης ανώνυμης εταιρείας συνελήφθησαν, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ένας άνδρας 58 ετών και ο 32χρονος γιος του.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο 58χρονος, ο οποίος είναι εργαζόμενος σε εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας κρεάτων, με το πρόσχημα ότι κατέχει φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό από δήθεν παράνομες ελληνοποιήσεις κρέατος που διέπραττε η εταιρεία, εκβίαζε τον ιδιοκτήτη της.
Αρχικά και προκειμένου να μην αναρτήσει ο 32χρονος γιος του στο διαδίκτυο το προαναφερόμενο βίντεο, απαιτούσε την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 70.000 ευρώ. Στη συνέχεια, απαίτησε από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να τον απολύσει προκειμένου να λάβει αποζημίωση.
Όταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δεν ενέδωσε στους εκβιασμούς του 58χρονου, ανήρτησε μαζί με το γιο του στο διαδίκτυο 7 βίντεο με δυσφημιστικό περιεχόμενο.
Πηγή: ΑΜΠΕ



Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter





Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ