24 Νοε 2016

Kινητοποίηση για τους απλήρωτους εργαζόμενους στην «Παιδική Στέγη» Πειραιάς, Κερατσίνι - Δραπετσώνα....

Μαζική, μαχητική κινητοποίηση για τα προβλήματα των απλήρωτων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του ιδρύματος «Παιδική Στέγη» πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοέμβρη, στη Βουλή το Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Η διαμαρτυρία έγινε από κοινού με Συλλόγους της ΟΓΕ, Λαϊκές Επιτροπές και σωματεία από τις περιοχές που λειτουργούν σταθμοί του ιδρύματος (Πειραιάς, Κερατσίνι - Δραπετσώνα, Πετράλωνα, Αμπελόκηποι και Νέος Κόσμος).

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης κατέθεσαν υπόμνημα στα πολιτικά κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής. Το υπόμνημα αφορούσε τα εκρηκτικά προβλήματα στο ίδρυμα «Παιδική Στέγη» και το πλαίσιο αιτημάτων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων και των παιδιών των λαϊκών οικογενειών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία των φορέων.

Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει:

«Είμαστε σε επαγρύπνηση! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά τον αγώνα μας για:
Να περάσει η ευθύνη των παιδικών σταθμών, η περιουσία του ιδρύματος "Η Παιδική Στέγη" και οι εργαζόμενοι με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, στους αντίστοιχους Δήμους Αθηνών, Πειραιά και Κερατσινίου - Δραπετσώνας.
Να ανοίξουν τώρα οι "στέγες" σε Θησείο και Κερατσίνι!
Να εξασφαλιστεί με ευθύνη της κυβέρνησης η εύρυθμη λειτουργία όλων των παιδικών στεγών».



SHARE THIS


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ