12 Δεκ 2016

Κερατσίνι με σπασμένα φρένα...7-0!

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε το Κερατσίνι το οποίο συνέτριψε με 7-0 τον Παντζιτζιφιακό,παραμένοντας στο -2 απο την
κορυφή, στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπάθα στον πάγκο.Με την συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, ο Καμμένος με εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 1-0.Στο 26' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, ο Ψυχογιός με εκπληκτική σέντα σουτ αιφνιδίασε τον Μέμπελι, ζευγαρώνοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 54ο λεπτό, ο Πλατέλλας τριπλασίασε τα γκολ των ροσονέρι, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Φούντας με ψύχραιμο πλασέ, έγινε το 4-0.

Και όμως ο ρυθμός του αγώνα τόσο και ανέβαινε, Πλατέλας, Χονδρουδάκης και Μαναριώτης, έκλεισαν την αυλαία του σκορ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Κούβελη Ν , Μητάκο Ν , Κωνσταντόπουλου Δ.
Κερατσίνι: Τσούβαλης, Σφυρογιαννάκης (66’ Χονδρουδάκης), Καμμένος, Μπατής, Διάκος, Ψυχογιός, Φούντας (66’ Παγώνης), Γκιάτης, Μαναριώτης, Τουρνάς (46’ Πλατέλας), Κουρκούτης.

Παντζιτζιφιακός: Μέμπελι (69’ Κολοκυθάς), Κοροβέσι, Καρανίκας, Τσεκούρας, Μοχάμεντ, Θεοδωράτος, Σπανόπουλος Δ., Σπανόπουλος Χ., Σκορδίλης, Βραχάτης, Ντόνι (39’ λ.τρ. Κώτσης).



SHARE THIS


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ