21 Ιαν 2017

Την πίτα τους έκοψαν οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής τιμώντας τα 90 χρόνια της ομάδας

Σε πνεύμα φιλίας και συνεργασίας, παρουσία των δύο Δημάρχων, Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη και Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργου Γαβρίλη, του πρ. Βουλευτή Β' Πειραιά και πρ. Υπουργού, επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη, αντιπροσωπίας της Ομάδας της Προοδευτικής Νεολαίας με επικεφαλής τον Νίκο Λεμονή, πλήθους κόσμου, πολλών φιλάθλων και βεβαίως των παλαίμαχων αθλητών της Ομάδας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους Γιώργο Σκριβάνος αλλά και παλαιμάχων αθλητών του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, του Ιωνικού, του Αιγάλεω, του Πανιωνίου, του Απόλλωνα, του Ηλυσιακού, έκοψαν την πίτα τους οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Νεολαίας, γιορτάζοντας παράλληλα τα 90 Χρόνια της ιστορικής Ομάδας με το σύνθημα «Μια πόλη, Μια ομάδα, Μια οικογένεια».
Την εκδήλωση παρουσίασε ο επί τιμή πρόεδρος του ΠΣΑΤ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Παύλος Γερακάρης, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Ευάγγελος Σαβράμης και Δημήτρης Αρχοντάκης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο οποίος τόνισε ότι η παρουσία και η 90χρονη ιστορία της Προοδευτικής είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του Κορυδαλλού και προανήγγειλε την έκδοση ιστορικού λευκώματος για τα 90 χρόνια της ομάδας και της σύνδεσης της με την εξέλιξη της πόλης. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην κατασκευή σημαντικών αθλητικών υποδομών και στην ένταξη τους στον φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας: την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στα πρώην Λατομεία, την ανακατασκευή των γηπέδων 5Χ5 και 8Χ8 πίσω από το Δημαρχείο και την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή Κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις στα 88 στρέμματα. Ευχαρίστησε δε τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά για την καθοριστική του συμβολή, την αγωνιστική του παρουσία και την αποτελεσματικότητα του.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε ότι η ομάδα της Προοδευτικής με έδρα τη Νίκαια και φιλάθλους από τον Κορυδαλλό, αποτελεί φορέα πολιτισμού και αθλητισμού για τις δυο πόλεις και δήλωσε την στήριξη του στις προσπάθειες των Παλαιμάχων για τα 90 χρόνια του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Γιώργος Σκριβάνος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό των 90 χρόνων, αθλητικές, πολιτιστικές, εικαστικές, καθώς και στο στόχο να επαναληφθεί η διοργάνωση του πετυχημένου επί χρόνια αγώνα «Βραδυποριακού – Ταλαιποριακού», των Παλαιμάχων Προοδευτικής – Ολυμπιακού. Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής.


Το παρών έδωσαν επίσης μεταξύ πολλών άλλων, ο διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ κ. Επιτρόπου και του Τ/Σ ΑΡΤ κ. Γλύκας, χορηγοί επικοινωνίας των εκδηλώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ