31 Ιαν 2017

Σκηνές φαρ ουέστ στο μπαρ του Ιατρόπουλου και του Γαλίτη στον Πειραιά

Σκηνές από ταινία γουέστερν διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 22.30 τη νύχτα της Πέμπτης στο γνωστό Lola's bar, ιδιοκτησίας του συντρόφου της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριου Γαλίτη και του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, στην Τρούμπα του Πειραιά, με πρωταγωνιστή έναν 47χρονο που διαπληκτίστηκε με τους υπευθύνους του καταστήματος και πυροβόλησε στον αέρα, σύμφωνα με την Espresso.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Ασφάλεια Πειραιά οι υπεύθυνοι του καταστήματος, ο δράστης προσπάθησε να μπει στο μπαρ συνοδευόμενος από μια εντυπωσιακή ομορφιάς 35χρονη γυναίκα. Και οι δύο ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ και οι πορτιέρηδες δεν τους επέτρεψαν την είσοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο 47χρονος άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες, αλλά τελικά αποχώρησε μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του μαζί με τη γυναίκα που τον συνόδευε.




Ομως, λίγο πιο κάτω και ενώ βρίσκονταν με το αυτοκίνητο έξω από το κατάστημα, ο 47χρονος φέρεται ότι πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με ένα παλιό 38άρι περίστροφο, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του μπαρ να ειδοποιήσουν την Αμεση Δράση.

Ο «πιστολέρο» εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μία ώρα μετά το περιστατικό, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην οδό Σκυλίτση, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν το 38άρι περίστροφο και 17 σφαίρες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ