1 Φεβ 2017

Από την Σταμάτα στο Κερατσίνι ο Δημήτρης Μητρόπουλος

Από την ΕΠΣΑΝΑ και την Σταμάτα, ο Δημήτρης Μητρόπουλος παίρνει μεταγραφή για το Κερατσίνι και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά!
Ο νεαρός αμυντικός, ύστερα από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα της Σταμάτας, αποχωρεί με τις καλύτερες αναμνήσεις και πλέον έχει μια νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Το Κερατσίνι άλλωστε, είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα του Πειραιά και ενισχύεται αμυντικά με τον δυναμικό στόπερ. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους στη Σταμάτα για αυτά τα 2 χρόνια. Ευχαριστώ για ότι μου προσφέρατε και ελπίζω και εγώ να βοήθησα έστω και λίγο στους στόχους της ομάδας. Μακάρι να μπορούσα να σας χαιρετήσω το Σάββατο με μια νίκη και όχι με άλλη μια στιγμή βλακείας. Υγεία, μόνο νίκες και τα καλύτερα», τόνισε ο Δημήτρης Μητρόπουλος στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του.

Το αντίο της Σταμάτας στον Μητρόπουλο

Από την μεριά της, η διοίκηση της Σταμάτας και προσωπικά ο πρόεδρος Χρήστος Πέππας, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Με αφορμή την μεταγραφή του Δημήτρη Μητρόπουλο στο Κερατσίνι, η οικογένεια της Σταμάτας ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα, για τον σεβασμό και την αγάπη του προς τη διοίκηση και στους προπονητές και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του σύλλογο. Θέλουμε να αναφερθούμε και στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το προπονητικό τιμ των Βαγγελη Κουτσογιαννη-Γιώργο Κοπελάκη, οι οποίοι έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ομάδα με αργά αλλά σταθερά βήματα και να φτιάξουμε παίκτες που θα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες».

***Στο πλαίσιο της μεταγραφικής της ενίσχυσης, η Σταμάτα απέκτησε τον 21 ετών μεσοεπιθετικό Διαμαντή Άννινο και τον 30χρονο πολύ έμπειρο επιθετικό Γιάννη Μπερμπάντη από το Κρυονέρι. Επίσης, επανέφερε στις τάξεις της τον 33χρονο αμυντικό Δημήτρη Κριεμάδη.
http://pamebala.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ