3 Απρ 2017

Δ. Πειραιά: Εκδρομές για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης

Ημερήσιες εκδρομές διοργανώθηκαν τον Μάρτιο για τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, σε διάφορους προορισμούς, όπως στα Καλάβρυτα, στη Βυτίνα Αρκαδίας, στα Καμένα Βούρλα και στη Ζάχολη Κορινθίας.


Οι εκδρομές του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν μετά από προσφορά του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ναύλωσε τα πούλμαν για τη μεταφορά τους.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μπορέσαμε και φέτος να οργανώσουμε εκδρομές για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα περίπου 1.300 μέλη τους. Μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικά συνθήκες φροντίζουμε - και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε καλά- να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. Στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητά τους καλύτερη, προσφέροντάς τους μέσω των Κέντρων Αγάπης, τη δυνατότητα να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να διασκεδάζουν. Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τη διαρκή προσφορά του στον Δήμο Πειραιά δείχνει καθημερινά ενδιαφέρον για την πόλη και τους ανθρώπους της».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ