5 Μαΐ 2017

Στο πλευρό του Ολυμπιακού οι βουλευτές του Πειραιά

Το μήνυμα που δόθηκε στη χθεσινή εκδήλωση στο Καραϊσκάκη από βουλευτές Πειραιά όλων των κομμάτων, αναφορικά με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα εναντίον του Ολυμπιακού, ήταν ξεκάθαρο:


«Είμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει τον τίτλο που κέρδισαν οι Πειραιώτες στους αγωνιστικούς χώρους» τόνισαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο βουλευτές και πολιτικοί φορείς, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη συζήτηση που οργάνωσαν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, η «Θύρα 7», η ΠΕΦΟ και οι βετεράνοι της ομάδας του λιμανιού. Οπως προαναφέραμε, στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν πολλοί βουλευτές αλλά και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από τη δίωρη συζήτηση είναι πως όλοι συμφώνησαν ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε στα γήπεδα το πρωτάθλημα, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα να κάνει μάλιστα και τη σχετική τοποθέτηση. Χρήζει ιδιαίτερης μνείας η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδου, οποίος υποστήριξε πως «πρέπει να κατατεθεί επερώτηση στη Βουλή από τους βουλευτές Πειραιά για το κυνήγι κατά του Ολυμπιακού». Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή από τους βουλευτές που βρίσκονταν στο πάνελ και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Η δήλωση Δρίτσα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας πήρε τον λόγο και στάθηκε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο και ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα πανάξια, όπως πανάξια κατέκτησε και τα προηγούμενα». Μάλιστα, το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε στην τοποθέτησή του: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω με πειραιώτικη μπέσα ότι δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο εναντίον του Ολυμπιακού». Σ’ εκείνο το σημείο αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού είπαν στον Θοδωρή Δρίτσα «εδώ δεν είναι προεκλογική συγκέντρωση ούτε είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Δεν ήρθατε εδώ για να μαζέψετε ψήφους».

Η πρόταση Κατσαφάδου έγινε δεκτή απ’ όλους

Στον πρόλογο αναφέραμε για την πρόταση του Κώστα Κατσαφάδου να κατατεθεί επερώτηση στη Βουλή κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση συμφώνησαν όλοι οι βουλευτές που ήταν στην εκδήλωση. Αυτό λοιπόν που απομένει είναι να γίνει η επερώτηση τις επόμενες μέρες.

Καμμένος και Κασιμάτη για Ζουράρι

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε κουβέντα και για τα υβριστικά συνθήματα του Κώστα Ζουράρι εναντίον του Ολυμπιακού, με πολλούς φίλους των «ερυθρόλευκων» να εκφράζουν προς τους βουλευτές Πειραιά την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα όσα είπε ο υφυπουργός Παιδείας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπήρξε άμεση αντίδραση από την πλευρά μου κι έγιναν και πράγματα που πολλοί δεν τα ξέρετε. Το θέμα έφτασε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός μας κι έγινε μεγάλη κουβέντα. Να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια συμπεριφορά. Ημουν πολύ ξεκάθαρος μιλώντας με τον πρόεδρο κι εγώ δεν μπορώ να λέω ότι έχουμε χούλιγκαν υπουργό. Είπα επίσης στον πρόεδρο πως ή εγώ ή αυτός αν υπάρξει επόμενη φορά». Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, η οποία επίσης είχε αντιδράσει όταν ο Κώστας Ζουράρις έβριζε τον Ολυμπιακό, ενώ όλοι οι βουλευτές καταδίκασαν τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Αναλυτική ενημέρωση

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τόνισε πως όλοι οι βουλευτές Πειραιά θα λάβουν μέσα στις επόμενες μέρες φάκελο που θα αναλύει με λεπτομέρειες τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να έχουν όλοι την καλύτερη ενημέρωση. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ οι Δρίτσας, Κασιμάτη, Γεννιά, Σταματάκη, από τη Νέα Δημοκρατία οι Κατσαφάδος, Τραγάκης, Αρβανιτόπουλος, από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Δημήτρης Διαμαντίδης και από την Ενωση Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

[ "Goal" ]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ