12 Ιουν 2017

Ανακοίνωση του Π. Συλλόγου «ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ» για την Εύη Καρακώστα και τα κατευθυνόμενα blog και site

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
Ο Σύλλογός µας χαιρετίζει όλους τους φορείς και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσµά µας για τη σύσκεψη-συζήτηση που διοργανώσαµε την Παρασκευή 9 Ιούνη στο ∆ηµαρχείο ∆ραπετσώνας.

Η παρουσία εκεί πολλών φορέων , αλλά και απλών πολιτών , φανερώνει ότι η αγωνία για το µέλλον της πόλης µας, για το πρόβληµα της ρύπανσης και της υποβάθµισης της περιοχής απασχολεί κι αυτούς έντονα όπως κι εµάς.

∆είχνει την ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ότι τα επικίνδυνα καζάνια και διυλιστήρια που ρυπαίνουν την περιοχή ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ ΚΙΝ∆ΥΝΟΥΣ και

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, και αυτό ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να µπορέσουµε να µιλήσουµε πραγµατικά για ΑΝΑΠΛΑΣΗ της περιοχής έτσι όπως την ονειρευόµαστε.

Η θέση και η άποψη κάθε φορέα, όπως εκφράστηκε στη σύσκεψη είναι σεβαστή και σε καµία περίπτωση δεν είναι στη λογική του Συλλόγου µας να λογοκρίνουµε την κάθε άποψη.

Επιδίωξή µας ήταν και είναι η κοινή συµπόρευση στην αντιµετώπιση του συγκεκριµένου θέµατος σεβόµενοι την άποψη του καθενός ξεχωριστά. Όσον αφορά σε κάποιες αυθόρµητες εντάσεις που πυροδότησε η παρουσία της βουλευτίνας του Σύριζα κας Καρακώστα στη σύσκεψη, θέλουµε να τονίσουµε ότι η κα Καρακώστα αυτοβούλως προσήλθε στη σύσκεψη, χωρίς να έχει υπάρξει απ’ τη µεριά µας κάποια ιδιαίτερη πρόσκληση. Προσήλθε ως εκφραστής της κυβερνητικής πολιτικής, γνωρίζοντας ότι πιθανόν να προκαλούσε κάποιες αντιδράσεις απ’ τον κόσµο.

Εµείς παρ’ όλα αυτά της δώσαµε το λόγο, περιµένοντας να υπάρξει απ’ τη µεριά της κάποια δέσµευση για το συγκεκριµένο πρόβληµα, πράγµα που δεν έγινε. ∆εν θεωρούµε σε καµία περίπτωση ότι αυτό το γεγονός καθόρισε τη σύσκεψη, την οποία βλέπουµε ως καλή αρχή για τον παραπέρα αγώνα µας.

Θέλουµε επίσης να διαψεύσουµε συγκεκριµένα και κατευθυνόµενα δηµοσιεύµατα σε blog και site που µιλούν για «λιντσάρισµα της κας Καρακώστα κλπ» βάζοντας ψεύτικες φωτογραφίες και γράφοντας ψέµατα για τα πραγµατικά τεκταινόµενα. Πιστεύουµε ότι αυτά τα δηµοσιεύµατα έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσµο απ’ το επίµαχο θέµα και να εξυπηρετήσουν συγκεκριµένα πολιτικά και ότι άλλο (…) συµφέροντα.

Εµείς ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ∆ΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ,

∆ΕΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ,

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ….!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ