18 Σεπ 2017

Σαν σήμερα 4 χρόνια πριν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι

Ήταν 18 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Τετάρτη, εκείνη τη μέρα θυμάμαι λοιπόν βλέπαμε τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι του Champions League σε σπίτι με φίλους. Τυχαίνει το σπίτι να είναι πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Το αποτέλεσμα εκείνο το βράδυ για την ομάδα του Ολυμπιακού δεν ήταν από τα καλύτερα και εγώ προσωπικά κλείστηκα στο δωμάτιό και έβαλα μία σειρά για να ξεχαστώ, ξαφνικά άκουσα ασθενοφόρο και αστυνομίες, βγήκα στο μπαλκόνι αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει…. Ξυπνώντας το πρωί και διαβάζοντας τα νέα κατάλαβα ότι το χθεσινό βράδυ Θα άλλαζε για πάντα το Κερατσίνι και όλη την Ελλάδα..

Τον Παύλο δεν τον ήξερα προσωπικά. Ίσως να τον είχα δει σε κάποιο στέκι του Κερατσινίου, ο Παύλος ήταν μουσικός, ο Παύλος είχε τις ιδέες του ,ο Παύλος σκοτώθηκε από έναν χρυσαυγίτη, ο Παύλος έμεινε στην ιστορία...

Αργότερα την ίδια μέρα η Παναγή Τσαλδάρη και γενικότερα η περιοχή του Κερατσινίου θυμίζει πεδίο μάχης, κλούβες των ματ ,ελικόπτερα να πετούν, άνθρωποι κάθε ηλικίας να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του Παύλου...

Σήμερα λοιπόν θυμόμαστε όλοι τον Παύλο Φύσσα, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του δικαιοσύνη δεν έχει αποδοθεί...Περιμένουμε….

Επιστολή Αναγνώστη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ