31 Δεκ 2017

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στο Κερατσίνι

Στόχος ένοπλων ληστών έγινε το απόγευμα της Παρασκευής το υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που βρίσκεται στην περιοχή του Κερατσινίου.


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ήταν λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα όταν δύο άνδρες, φορώντας γάντια και κράνη, εισέβαλαν στο κατάστημα και κραδαίνοντας ένα ασημί πιστόλι απαίτησαν από τις δύο υπαλλήλους του καταστήματος να παραμείνουν ακίνητες όσο εκείνοι θα ξεκινούσαν το... «ψάξιμο».

Όπως θα δείτε και στα video-ντοκουμέντα του zougla.gr, αρχικά ένας από τους δύο ληστές κινείται προς τη μία υπάλληλο, πίσω από το ξύλινο πάσο, και αρχίζει να ψάχνει κάποιους φακέλους.

Το περιεχόμενό τους ωστόσο δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί καθώς τους παρατάει και αρχίζει να ανοίγει τα συρτάρια δίπλα στο γραφείο της γυναίκας, με την ίδια δίπλα του να παρακολουθεί την σκηνή εμφανώς φοβισμένη, με τα χέρια σταυρωμένα.




Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι κατευθύνονται προς το πίσω μέρος του καταστήματος. Τότε ένας εκ των δύο σηκώνει ένα ασημί πιστόλι και σημαδεύει προς το μέρος -προφανώς- των δύο γυναικών, ενώ ο άλλος αρχίζει να ψάχνει τα δέματα που είναι αραδιασμένα στον χώρο.


Οι δύο ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν άγνωστο χρηματικό ποσό και να διαφύγουν -πιθανόν- με μηχανή, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» το Κερατσίνι με συνεχείς περιπολίες, οι οποίες μάλιστα πρόκειται να ενισχυθούν λόγω των κρουσμάτων κλοπών και ληστειών στην περιοχή.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ