15 Φεβ 2019

Κερατσίνι: Τοποθέτηση φωτιστικών LED στην πλατεία Ολύμπου Καρπάθου στην Αμφιάλη (photos)

Η δημοτική αρχή Κερατσινίου Δραπετσώνας προχώρησε στην τοποθέτηση φωτιστικών τύπου led στην πλατεία Ολύμπου Καρπάθου στην Αμφιάλη. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του δήμου μας:

Σε έναν ξεχωριστού κάλλους χώρο αναψυχής και άθλησης για όλους τους πολίτες, έχει μετατρέψει την πλατεία Ολύμπου Καρπάθου (Αμφιάλη), με τις εργασίες της η Δημοτική Αρχή.

Με βασικό γνώμονα την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και τη συντήρησή τους, η Δημοτική Αρχή προχώρησε το προηγούμενο διάστημα σε εργασίες περίφραξης όλου του πάρκου και εργασίες εξωραϊσμού. Παράλληλα ανακατασκεύασε ακόμη μία παιδική χαρά, καθώς και το γήπεδο 5Χ5. Τοποθέτησε ένα νέο κυλικείο στον χώρο της πλατείας, όπως κι ένα νέο φυλάκιο. Ταυτόχρονα, η περιποίηση το πάρκου και του πρασίνου του, είναι καθημερινή. Πέρα από αυτά, τις τελευταίες μέρες έγινε αντικατάσταση όλων των φωτιστικών του πάρκου με νέας τεχνολογίας φωτιστικά led, για περισσότερη οικονομία και περισσότερη φωτεινότητα!

Η Δημοτική Αρχή υπερασπίζεται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το «τιμόνι» του Δήμου, το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης, το φυσικό περιβάλλον, την ιστορική μνήμη, τις κοινωνικές και αθλητικές υποδομές και τη συλλογική χρήση του χώρου και των κοινωφελών υπηρεσιών, απέναντι στους κερδοσκόπους. Με βάση αυτές τις θέσεις και αρχές θα συνεχίσει να πορεύεται.
















1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραια .
Θα θελα ομως να προτεινω το εξής και ισως καποιος να το σκεφτεί για μελλοντική χρηση οχι μον ο στο Κερατσίνι αλλά παντού.

Σε αλλες χωρες χρησιμοποιούν φωτισμό απο ηλιακά πάνελ (τοποθετημένα στο αναλογο μεγεθος πανω σε κολονες . Φωτίζουν επαρκώς οχι μονο πλατείες αλλα και εθνικές οδούς.
Η χωρα μας αν μη τι αλλο, εχει ηλιο. Δεν ειναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά; θα υπάρχει άπλετο φως, παντου. Γιατί οι άλλοι και οχι εμεις; Ας αρχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ