27 Ιουν 2019

Basketball Summer Camp του ΔΑΣ Δραπετσώνας

Η αθλητική Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ διοργανώνει το Basketball Summer Camp που θα διεξαχθεί από 1 έως 14 Ιουλίου στο κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ».


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ BASKETBALL SUMMER CAMP 2019!

Η αθλητική Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, σας προσκαλεί στο Basketball Summer Camp για παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως το 2013. Το camp θα διεξαχθεί από 1 έως 14 Ιουλίου, 9.30 με 11.30 το κλειστό «Αριστείδης Παπαμιχαήλ» (Ρήγα Φεραίου και Κουντουριώτου), με την υποστήριξη του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Οι Εξειδικευμένοι προπονητές μας, θα διαχωρίσουν τους μικρούς αθλητές σε τμήματα ανά ηλικία και σύμφωνα με τις δυνατότητες τους προκειμένου με την ολοκλήρωση του camp να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία.


Η πρωτοβουλία μας αυτή, πραγματοποιείται με σκοπό τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν αυτή την ανάγκη μέχρι την ανάπαυλα του καλοκαιριού.

Στόχος μας, είναι η επαφή των παιδιων με το μπάσκετ, η ανάπτυξη και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού, καθώς και ανάδειξη και διάδοση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, γεμάτο παιχνίδια κοινωνικοποίησης και ομαδικού πνεύματος, μέσω της άσκησης και ταυτόχρονα τη υγιούς απασχόλησης.jumpshot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ