2 Ιουν 2019

Μαρκόπουλος - Τσιλιγκίρη στη Β΄ Πειραιά

Μάλιστα σημαντικό στοιχείο είναι πως η ηγεσία του κόμματος αυτόν επέλεξε μαζί με τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη να είναι μεταξύ των πρώτων
ονομάτων που έδωσε στη δημοσιότητα, για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.


Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, 44 ετών, είναι διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα στην οποία εργάζεται εδώ και 15 χρόνια, και γνωστός αναλυτής στην τηλεόραση με καθημερινή παρουσία ετών σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Γεννήθηκε στα Μανιάτικα και ζει στον Κορυδαλλό ενώ έχει διατελέσει για χρόνια οικονομικός και πολιτικός ρεπόρτερ και αναλυτής, με γνώση των πειραϊκών θεμάτων καθώς εργάστηκε για χρόνια στο μεγάλο λιμάνι ως ρεπόρτερ.

Με σπουδές στα Μέσα Ενημέρωσης και την Επικοινωνία και δεύτερο πτυχίο στην πολιτισμολογία, εργάστηκε ως δημοσιογραφος, διευθυντής ή αρχισυντακτης σε ΜΜΕ όπως οι εφημερίδες Μακεδονία, Παραπολιτικά, περιοδικά στο χώρο της οικονομίας όπως τα Fortune, Retail Business, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.
Το 2010 βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση ως ο κορυφαίος οικονομικός δημοσιογραφος της Ελλάδας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με ποντιακή καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει πολιτογραφηθεί Πειραιώτισσα καθώς είναι Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού και κατοικεί στο Ρέντη, ενώ έχει ένα εντυπωσιακά πλούσιο βιογραφικό με σπουδές πολλών επιπέδων, με έμφαση στο Sports Management.

Το δίδυμο" αυτό των νέων υποψηφίων στην δύσκολη για τη ΝΔ Β΄Πειραιά θεωρείται ότι μπορεί να αποτελέσει τη βάση ακόμα και για την ιστορικά αδιανόητη μέχρι σήμερα ανατροπή, καθώς η Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν κατέγραψε πρωτιά στην Β΄Πειραιά.portnet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ