6 Ιουλ 2019

Έτσι θα γίνει το Θεμιστόκλειο - Οι πρώτες φωτογραφίες

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, που ανέβηκαν στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook, Θα διαπιστώσετε ότι τα έργα καλά κρατούν στο Θεμιστόκλειο.


Οι παλιοί θυμάστε ότι το Θεμιστόκλειο στάδιο του Πειραιά, είχε δύο γήπεδα μπάσκετ καθώς και στίβο με σκάμμα, αλλά και πυγμαχία.

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι, θα πρέπει να τονίσουμε ότι στα παλιά τα χρόνια δηλαδή δεκαετία 90 με 00, εκτός από τις τέσσερις μπασκέτες που υπήρχαν στο Θεμιστόκλειο όπως είπαμε πιο πάνω, σε κάθε γωνιά του υπήρχαν κουβάδες σκουπιδιών,ναι σωστά διαβάσατε κουβάδες σκουπιδιών, που τα νεότερα παιδιά σε ηλικία τα χρησιμοποιούσαν ως μπασκέτες αφού ως συνήθως τα μεγαλύτερα παιδιά παίζανε μπάσκετ στις κανονικές μπασκέτες του σταδίου.

Ας τα αφήσουμε όμως τα παλιά τα χρόνια και ας έρθουμε στα νεότερα.Στη νεότερη βερσιόν λοιπόν του θεμιστόκλειου θα υπάρχει ένα γήπεδο μπάσκετ καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Φυσικά από το στάδιο δεν θα λείπει ο στίβος και το σκάμμα. Μένει να δούμε μόνο τι θα γίνει με την πυγμαχία.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τονίσουμε ότι επιθυμούμε να δούμε το Θεμιστόκλειο πραγματικά σε μία πολύ καλή κατάσταση όπως παλιά, γεμάτο παιδιά!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ