25 Μαΐ 2011

Πρωτοτύπησε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη Οικονομάκης Νίκος

Σε μια κίνηση προκειμένου να έρθουν πιο κοντά η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας προέβει ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Του Πολίτη κ. Οικονομάκης Νίκος, ο οποίος παρέθεσε φιλικό δείπνο στο Πάρκο Σελεπίτσαρι για τους εργαζόμενους των συνεργείων της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας του Πολίτη την Παρασκευή 20 Μαΐου.

 


Στην εκδήλωση πέραν των εργαζομένων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχός Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ.Λουκάς Τζανής, και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε προγράμματα ΕΣΠΑ κ.Λεωνίδας Αθανασιάδης.

Από πληροφορίες που είχαμε την εκδήλωση την χαρακτήριζε το ευχάριστο κλίμα, η διασκέδαση αλλά και οι εποικοδομητικές συζητήσεις και προτάσεις που έγιναν μεταξύ Δημοτικής Αρχής και εργαζομένων για να μπορέσουν όλοι μαζί να δώσουν λύση στον δύσκολο αυτό τομέα της καθαριότητας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου τιμήθηκαν εργαζόμενοι για την πολύχρονη προσφορά τους στον Δήμο μας, έτσι οι κ.Σπυρίδων Χριστοφόρου και κ.Ιωάννης Κουρμπάτσος τιμήθηκαν λόγω συνταξιοδότησής, και τους δόθηκε από τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη αναμνηστικό δώρο.


Άποψη μας είναι ότι θα πρέπει να συμβαίνουν συχνά τέτοιες εκδηλώσεις ούτος ώστε η Δημοτική Αρχή να έρχεται πιο κοντά στους εργαζομένους, στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο έργο τους και αξίζουν συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Νίκο Οικονομάκη γι αυτήν του την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ