30 Μαΐ 2011

Η γενιά 50 – 60 κατέστρεψε την Ελλάδα…

Κύριοι και κυρίες συγχαρητήρια !!!!Καταφέρατε και δημιουργήσατε το μεγαλύτερο μπουρ@#$…. όλων των εποχών. Και πάλι συγχαρητήρια, παραδώσατε στα παιδιά σας τη χειρότερη χώρα που μπορούσατε... Άραγε νιώθετε περήφανοι με τις επιλογές που κάνατε ? με τους πολιτικούς που ψηφίζατε? Ένα συγγνώμη ζητήσατε από τη νεολαία? Είμαστε πολύ θυμωμένοι και απογοητευμένοι μαζί σας… Είχατε τα φόντα να φτιάξετε ένα οργανωμένο κράτος που θα υπερισχύει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ KAI η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, που θα υπήρχαν σωστοί ελεγκτικοί μηχανισμοί ,αλλά παρόλα αυτά εσείς φτιάξατε την Ελλάδα του σήμερα!!!

Τώρα μας ζητάτε να προχωρήσουμε , να κάνουμε οικογένειες να κάνουμε παιδιά ….θα μας πείτε το πώς όμως? Πως θα ζήσουμε τις οικογένειες μας ?πως θα ταΐσουμε πως θα μορφώσουμε τα εγγόνια σας? Όλη μας τη ζωή μας λέγατε να σπουδάσουμε ,ωραία οι περισσότεροι από μας το κάναμε και καλά κάναμε αλλά τώρα τι θα κάνουμε??????
Δεν αναφέρομαι σε όλους σας γιατί πιθανόν μερικοί δεν φταίξατε άλλα δυστυχώς και εσείς δεν κάνατε τίποτα για να σταματήσετε τούς υπολοίπους...

11 σχόλια :

Kassonias είπε...

APLA symfono 100% !!!!!!!!!!!! Oloi sto syntagma ...

Ανώνυμος είπε...

oraios kala ta les re file!
oi perissoteroi voleftikan kai den kanane tipota

Ανώνυμος είπε...

bravo sou..

giorgos είπε...

poioi boleutikan??? oi misoi pou trexoune sto sintagma einai apo tous bolemenous....

FINE LINE είπε...

να κάνουμε παιδιά ….θα μας πείτε το πώς όμως?
kala re axrista koproskyla akomi den ma8ate pos ta kanoyn
bre koytorni8ia o pelargos ta fernh xaxaxaxaxax
na sobareftoyme ligaki aytos poy egrapse to artho to ligotero poy preph na esthanete einai ntroph den exo typote alo na po .

Ανώνυμος είπε...

ntropi na aisthanonte aytoi pou koproskiliasan se mia thesi tou dimosiou doulevontas 2 ores kai xreonontas to kratos me pseftikes iperories kai vradina,aytoi pou psifizan politikous epeidi tous tazane theseis ,gia tous politikous den exo logia oti kai na po einai liga....

Ανώνυμος είπε...

... "Είχατε τα φόντα να φτιάξετε ένα οργανωμένο κράτος που θα υπερισχύει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ KAI η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ," γραφει ο σχολιογραφος. Μηπως πρεπει να του θυμισουμε λιγη νεωτερη Ιστορια;
Το '45 λαμβανει χωραν το μεγαλυτερο κολπο της νεωτερης Ελληνικης Ιστοριας: οι συνεργατες των Γερμανων, οι Δοσιλογοι και προδοτες γινονται συνεργατες των Αγγλων και επειτα των Αμερικανων, ενω οι πατριωτες και οι αγωνιστες εξοριζονται στα ξερονησια, δικαζονται φυλακιζονται και εκτελουνται, αφου οι πρωην Συμμαχοι μας, μας σπρωχνουν στον Αδελφοκτονο Εμφυλιο. Οι πρωην συνεργατες των Γερμανων, οι Δοσιλογοι και οι προδοτες ειναι η πρωτη υλη για την οικοδομηση του νεου μετεμφυλιακου κρατους. Οτι πρεπει δηλαδη για την μετεπειτα αναπηρη Δημοκρατια που η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ KAI η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εχουν εξοριστει εως οτου η Απριλιανη Χουντα τις εξαφανισει τελειως. Οι ιδιοι και οι επιγονοι τους αναλαμβανουν το '74 να χτισουν το νεο Κρατος της Δεξιας, και το εγχειρημα λαμβανει νεα τροπη οταν με το ΠΑΣΟΚ πλατειες μαζες Αριστερων και Προοδευτικων μαζων εγκαταλειπουν την παραδοσιακη αριστερα για καποια προσωπικα οφελη. Τοτε η η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ KAI η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εξοριζονται αλλη μια φορα καθως ενα Νεοδεξιο κομμα με την μορφη ενος αριστερου κινηματος εκσυγχρονιζει την Δεξια Ιδεολογια που πια εχει μολυνει ολη την Ελληνικη κοινωνια. Πισω απο το ΠΑΣΟΚ και την καταστροφη που εφερε, ιδιως μετα το '93, ισως ανακαλυψουμε παλι καποια ξενα συμφεροντα και μπροστα τους, καποιους Νεοπροδοτες, Δοσιλογους που μονο ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ KAI ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν εγγυαται η παρουσια τους, αφου ηδη μεγαλυτερες αξιες οπως η Εθνικη Ανεξαρτησια και Ακεραιοτητα εχουν αποτιμηθει για μερικα "αργυρια". Ισως φιλε μου, καταλαβες οτι αυτο το οποιο νομιζες οτι παντα υπηρχε, ποτε δεν υπηρξε, και το μονο που γεμιζε τις πισω σελιδες της Ιστοριας ηταν η θυσια των ανωνυμων αγωνιστων, που σε πεισμα ολων των Εφιαλτων και των Ιουδων, ακουν μια φωνη απο το Υπερπεραν και κανουν σκοπο ζωης να την φερουν στο Υπερδωθε.

Kassonias είπε...

O sygrafeas ennoeite pos den tous vazei olous sto idio kazani...katigorei tous volemenous ap'to dimosio k aftous pou psifisan me monadiko kritirio na ftiaksoun ton diko tous pisino k ta pragmata ftasan ekei pou ftasane...k epeidi exo paei sto syntagma ennoeite oti yparxoun k an8ropoi aftis tis ilikias k fonazoun k gia tous idious alla pio poly gia ta paidia tous...!!!!!

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Είναι η πρώτη φορά που θα δώσω το όνομά μου σε δημοσίευση σχολίου γιατί πιστεύω ότι σε έναν τέτοιο διάλογο πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους.
Κατ' αρχήν αίσχος στην απάντηση του φίλου Fine Line που χωρίς να δώσει ούτε ένα επιχείρημα καταδικάζεί το άρθο και τον συγγραφέα του,φίλε αν αν μπορείς να ειπστρέψεις με μια τεκμηριομένη απάντηση πολύ ευχαρίστως να την ακούσουμε.Στον φίλο Γιώργο θα του πώ ότι έχει δίκιο αλλά θα πρέπει να να πεί και αύτος ποιοί είναι οι βολεμένοι,μή πως ενοείς τους "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" που χώνονται και αυτοί μαζί με τους "αγανακτισμένους" για να έχουν τα 10 λέπτα δημοσιότητας για να προωθήσουν τα δικα τους συμφέροντα????Τα εγκάθετα ΜΜΕ που δείχνουν τις δηλώσεις τους και δεν κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν ούτε έναν απλό αχρωμάτιστο πολίτη που να είναι το τονίζω αυτό, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!?!?!?Αν ναι τότε συμφωνώ φίλε Γιώργο.Οσο για τον ανώμυμο φίλο με την εκτεταμένη ιστορική αναδρομή πρώτον θα τον συνχαρώ γιατί μου αρέσει που μου δείνει την ευκαιρία να του ύπενθιμήσω μερικά γεγονότα που πολύ λυπάμε οτι ξενχάει να αναφέρει χωρίς να καταλαβένω το γιατί..?Μεχρι τη στιγμή "το 74 να χτίσουν το νέο κράτος της δεξιας.." θα συνφωνήσω με τον φίλο σε όλες τις γραμμές και σε όλα τα επίπεδα,αλωστε θα ήμουν ανέντημος και υποκριτής της ιστορίας αν μη τι άλλο.Όμως πρέπει να του θυμίσω ότι όλοι αυτοί που εγκατέλιψαν τον χώρο τις τότε Αριστεράς(γενία Πολυτεχνειου) δεν το έκαναν όλοι για προσωπικά οφέλη αλλά γιατι πίστευαν σε μια νέα τάξη πραγμάτων και μια κοινωνία που τον πρώτο λόγο τον έχει η λεγόμενη "μεσαία" τάξη.Μια τάξη που δεν υπήρχε μέχρι τότε στην Ελλάδα μιας και η δεξία κρατούσε σκόπιμα τον λαό φτωχό για γένίες και γενίες κατί που έδινε λόγο ύπαρξης στο ΚΚΕ, γατί ένας φτωχός ευκολά γινεται κουμουνιστης ένας πλουσιος ποτέ!!(Δεν έχω τίποτα με την ιδεολογία αλλά με τα προσωπα που την εκμεταλεύονται..)

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Έτσι με αυτά και μ' αυτά φτάνουμε στο 81'(Η Ελλαδα στην Ε.Ε) που ανοίγει το δημόσιο για όλους τους 'Ελληνες και με την λέξη όλους εννοώ και τους κουμουνιστές που μέχρι τότε δεν μπορούσαν να διοριστούν λόγο του γνωστού "φακελώματος",εξομαλύνεται η φτώχια με το ανέβασμα τον μισθών και των "εύκολων" δανείων,δημιουργούνται επιχειρίσεις η οικοδομή πέρνει και πάλι τα πάνω της και γενικότερα όλοι πιστεύουν σε μια νέα Ελλάδα με ευκαιρίες για όλους.Δυστιχώς όμως για άλλη μια φορά βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, αντί για την μεσαία τάξη δημιουργούμε τον "συνδικαλισμό" στο δημόσιο(βλέπε κουμουνιστές) και με τα παράλογα αιτήματα υπερχεόνουμε το κράτος απο την άλλη αυτοί που διάλεξαν τον ιδιωτικό τομέα γίνονται οι σημερινοί "νεόπλουτοι" που με την απλιστία τους για κέρδος διατήρουν τις ταξικές διαφορές,τέλος έχουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες που με την αλόγιστη φοροδιαφύγη θοηθούν και αυτοί στην καταρευση του κράτους.
Οι τότε κυβερνύσεις του ΠΑΣΟΚ φέρουν και αυτές ευθύνη που δεν μπόρεσαν να συγκρατίσουν αυτό το φαινόμενο του ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ!!
Έπειτα ερχόμαστε στο βρώμικο 89' που πολύ εύκολα
ξεχνάει να αναφέρει ο ανώμυμος φίλος και πετάγεται κατευθείαν στο 93' που η Δεξιά θυμάται τον παλιό "καλό" εαυτό της με τις προδοσίες και την Αριστερά να ξεβρακόνεται και να διασπάτε σε χίλια κομμάτια αφού όπως είπε και κάποιος εκ των ηγετών της "καλύτερα να συνεργαστώ με τον διαβολο.." ρίχνουν την κυβέρνηση και σέρνουν τον τότε άρρωστο πρωθυπουργό στα δικαστήρια.Ο λαός μπροστά στον φόβο του φόλου πολιτικά τοποίου δέχεται πρώτα την Οικουμενική κυβέρνηση και έπειτα με εκλογές έρχεται η επάνοδος της Δεξιάς που μέχρι το 93'(επεσε απο τον σημερινό αρχηγό της) βόλεψε και αυτή τα δικά της παιδιά και προσπαθησε να κάνει ότι θα κάνουμε και εμείς σε λίγο, δηλαδή να ξεπουλήσει τα πάντα!!

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Οι εκλογές που θα ακολουθήσουν θα φέρουν και πάλι στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ που δεν προλαβένει να κλείσει 4ετία αφού πεθένει ο πρωθυπουργός και οδηγούμαστε και πάλι σε εκλογές το 96'.Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει και πάλι τις εκλογές με αρχηγο τον Σημίτη που έχει ως στόχο να "εξιχρονίσει" την Ελλάδα.Η διαφθορά χτυπάει κόκκινο παρόλα αυτά η ανάπτυξη είναι εμφανής και όλοι οι πολίτες θα δώσουν και δεύτερη ευκαιρία το 00' στο ΠΑΣΟΚ δινοντάς του το μήνυμα ότι αν δεν τα καταφέρουν και τώρα θα του δείξουν την πόρτα της εξόδου(νίκη με μια μονάδα).το 01' μπένουμε στην ενιαία αγορά στο κοινό νόμισμα οι ολυμπιακοί αγώνες είναι κοντά όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα ευημερεί,ομώς η διαφθορά η σπατάλη του δημόσιου χρήματος και η φορδιαφύγη συνεχίζουν να μαστίζουν την χώρα χάνουμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να γίνουμε κράτος.Έτσι το 04' οι εκλογές δίνουν την νίκη στην ΝΔ είναι η πρώτη φορά που δεν λέω Δεξιά γιατί πράγματι ο αρχηγός της και ανιψιός του ιδρυτή του κόμματος προσπαθεί να της δώσει το στίγμα ενός σύγχρονου φιλελλευθερου κόμματος.Ομως ο "λύκος και αν εγέρασε.....",το δημόσιο κατα κήματα γεμίζει με γαλάζια παιδιά η διαφθορά στα ύψη και οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού περι κουμπάρων που με αυτές κέρδισε τις εκλόγες μένουν στους τεσσερις τοίχους του μπαιρακτάρη.Η οικονομική πολιτική άθλια με την απογραφή ανοίγουμε τα μάτια στους Ευρωπαίους που αρχίζουν σιγα σιγα πίσω τα δανεικα.ΟΙ εκλογές του 07' στο απόηχο σκανδάλων που ομοια τους δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι ΝΔ κερδίζει τις εκλογές αφου το ΠΑΣΟΚ είναι χωρις μέση και τέλος λογο των ενδοκοματικων προβλημάτων.Στις εκλογές του 09' το ΠΑΣΟΚ κερδίζει με συντριπτική διαφορα αφού υπόσχεται ότι λεφτά υπάρχουν και ότι η κρίση θα καταπολεμηθει με ανάπτυξη ενώ η ΝΔ που ξέρει οτι δεν υπάρχουν(αφου φάγανε και τα τελευταία) υπόσχεται μέτρα λιτότητας.Με την πρώτη ματιά η νέα κυβέρνηση βλέπει τι έχει παραλάβει και "ανακαλύπτει" ότι το μεγεθος της μαύρης τρύπας ειναι τετοιο που μας χωράει όλους.Αρχίζει να κινείται με πανικό τα κοράκια οι αγόρες μυρίζονται κρέας και κλείνουν την στρόφυγκα και μας οδηγούν στο ΔΝΤ.Γεναία απόφαση της κυβέρνησης αφού πραγματικά πιστεύω οτί εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια ακόμα χρεωκοποια αφου η δικια μας γενια είναι τόσο καλομαθημενη που δεν μπορεί να ζήσει στην πραγματικη φτωχεια!!!
Το μέλλον είναι τοσο σκοτεινο που δεν μπορω να κάνω πρόβλεψη,αυτο εύχομαι σε περιπτωση που δεν αποφυγουμε την χρεωκοποια ειναι να εχουμε την τυχη της Αργεντινης, οσοι γνωρίζουν καταλαβένουν το γιατί..

Μιχάλης,
Ιδ.Υπαλληλος

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ